ANEK: Ιδανικός συνταξιδιώτης

ANEK: Ιδανικός συνταξιδιώτης

H ANEK, μια από τις μεγαλύτερες ναυτιλιακές της Ευρώπης φροντίζει να κάνει το ταξίδι απόλαυση και το DRIVE το γνωρίζει πολύ καλά αυτό.

Ανεξάρτητα από τις συνεχείς αντιξοότητες που προκύπτουν στο παγκόσμιο γίγνεσθαι και επηρεάζουν αρνητικά κάθε κλάδο που έχει να κάνει με τις μετακινήσεις και τις μεταφορές, η ΑΝΕΚ που αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες ναυτιλιακές εταιρείες στην Ευρώπη, στέκεται διαχρονικά και με συνέπεια στο πλευρό του DRIVE. Και αυτό δεν είναι κάτι που μένει στη θεωρία αλλά φαίνεται ξεκάθαρα στην πράξη.

ΑΝΕΚ

Χωρίς τη βοήθειά της ΑΝΕΚ θα ήταν ανέφικτο να υλοποιούμε μερικά από τα μεγαλόπνοα σχέδιά μας, όπως για παράδειγμα το πρόσφατο DRIVE Trophy που πραγματοποιήθηκε στην Κρήτη. Μάλιστα εφέτος ορισμένοι εξωγενείς παράγοντες δημιούργησαν μεγάλη πίεση χρόνου στην οργάνωση του όλου εγχειρήματος, ωστόσο όλα κύλισαν τάχιστα κι έτσι άνθρωποι και αυτοκίνητα ταξίδεψαν με άνεση και ασφάλεια από όλες τις απόψεις. Συμπεριλαμβανομένου του Covid-19.

ΑΝΕΚ

Η μοναδική κρητική φιλοξενία που περιλαμβάνει ειδικές υπηρεσίες για ΑΜΕΑ και κατοικίδια, εστιατόρια self-service και A la carte, σύγχρονους χώρους ψυχαγωγίας και ασφαλώς το ενημερωμένο και πάντα φιλικό προσωπικό, κάνει τον κάθε επιβάτη να αισθάνεται όμορφα. Οπότε το ταξίδι είναι απόλαυση ανεξάρτητα με όλα τα πλοία της εταιρείας και ανεξάρτητα από το εάν ο προορισμός βρίσκεται στην Ελλάδα ή την Ιταλία. Με λίγα λόγια η ANEK φροντίζει για όλα, από τις ευρύχωρες και καθαρές καμπίνες μέχρι την ταξιδιωτική ασφάλιση που σας καλύπτει από τη στιγμή που ξεκινάτε το ταξίδι σας και για τις επόμενες επτά ημέρες.

Δεν είναι τυχαίο που εδώ και πάνω από 50 χρόνια η ANEK προσφέρει ταξίδια με απόλαυση στο μέγιστο και έννοιες στο μηδέν.
Εις το επανιδείν!

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube