Ανακάλυψε τη νέα εποχή στο Leasing και την αυτοκίνηση!

Ανακάλυψε τη νέα εποχή στο Leasing και την αυτοκίνηση!

Επωφελήσου από το πλήρες πακέτο καλύψεων που προσφέρει η Hertz και ξεκίνα από σήμερα να απολαμβάνεις όλα τα προνόμια και τις υπηρεσίες του Electric Lease.

Η παραδοσιακά πρωτοπόρος στις υπηρεσίες του Leasing, Hertz, συνεχίζει να καινοτοµεί και τώρα που η αυτοκίνηση αλλάζει ριζικά, µπαίνοντας στην ηλεκτρική εποχή. 

Η Hertz ήταν η πρώτη εταιρεία που έβαλε τα ηλεκτρικά µοντέλα στην καθηµερινότητα του Leasing τόσο για µεγάλους εταιρικούς πελάτες, όσο και για ιδιώτες κι ένα χρόνο µετά συνεχίζει να είναι ο ηγέτης στην κατηγορία αυτή, έχοντας τις περισσότερες µισθώσεις και τον πλουσιότερο στόλο ηλεκτρικών µοντέλων.

Συνεχίζει να εκπαιδεύει το προσωπικό της για τα ηλεκτρικά µοντέλα και ενηµερώνει τους πελάτες της για κάθε νέο EV που ξεκινά να διατίθεται στην Ελλάδα. 

Εξαργυρώνοντας αυτή την τεχνογνωσία η Hertz προσφέρει το Electric Lease, µέσω του οποίου όλοι µπορούν να µισθώσουν µακροχρόνια ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο και να απολαύσουν στην πράξη τα µοναδικά πλεονεκτήµατα που είναι πολύ περισσότερα από το απίστευτα χαµηλό κόστος χρήσης. Το τελευταίο δεν προκύπτει µόνο από την πολύ χαµηλή τιµή του ρεύµατος σε σχέση µε τα ορυκτά καύσιµα, αλλά και από τον πολύ υψηλό βαθµό απόδοσης των ηλεκτροκινητήρων, οι οποίοι επιπρόσθετα έχουν σχεδόν µηδενικές απαιτήσεις συντήρησης και εκλύουν µηδενικούς ρύπους στην ατµόσφαιρα. 

Hertz

Ωστόσο, είναι ακόµα πιο εντυπωσιακή η ευκολία µε την οποία οδηγείται ένα τέτοιο αυτοκίνητο, χάρη στην ιδιότητά του να επιταχύνει όταν πατάς γκάζι και να επιβραδύνει όταν δεν πατάς, αφού έτσι ανακτάται ενέργεια και αποθηκεύεται στην µπαταρία. Συνεπώς µπορείς ουσιαστικά να οδηγείς µόνο µε το γκάζι, πατώντας φρένο µόνο σε έκτακτες καταστάσεις. Από την άλλη, η άφθονη ροπή από το ξεκίνηµα εξασφαλίζει ζωηρές επιδόσεις, ενώ ταυτόχρονα ο εντελώς αθόρυβος κινητήρας σηµαίνει απόλυτη ησυχία στην καµπίνα, αλλά και το περιβάλλον. 

Κάνοντας όλα τα παραπάνω µια ρεαλιστική πραγµατικότητα για το σήµερα, η Hertz µε το Electric Lease προσφέρει ηλεκτρικά µοντέλα νέας γενιάς και το εξειδικευµένο προσωπικό σας προτείνει το κατάλληλο για τις εκάστοτε ανάγκες. 

Corsa

Επιπλέον, µέσα από το Electric Lease της Hertz θα βρεις έξτρα πλεονεκτήµατα και προνόµια όπως ένα από τα πιο πλήρη πακέτα κάλυψης στο Leasing. Ζήσε και εσύ τώρα την εµπειρία της αλλαγής µε ένα αυτοκίνητο µε το Electric Lease. Ξεκίνα την αλλαγή, µπες στο www.hertzlease.gr και βγες κερδισµένος.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube