node/38560

Ανακάλυψε τη νέα εποχή στο Leasing και την αυτοκίνηση!

Επωφελήσου από το πλήρες πακέτο καλύψεων που προσφέρει η Hertz και ξεκίνα από σήμερα να απολαμβάνεις όλα τα προνόμια και τις υπηρεσίες του Electric Lease.

Η παραδοσιακά πρωτοπόρος στις υπηρεσίες του Leasing, Hertz, συνεχίζει να καινοτοµεί και τώρα που η αυτοκίνηση αλλάζει ριζικά, µπαίνοντας στην ηλεκτρική εποχή. 

Η Hertz ήταν η πρώτη εταιρεία που έβαλε τα ηλεκτρικά µοντέλα στην καθηµερινότητα του Leasing τόσο για µεγάλους εταιρικούς πελάτες, όσο και για ιδιώτες κι ένα χρόνο µετά συνεχίζει να είναι ο ηγέτης στην κατηγορία αυτή, έχοντας τις περισσότερες µισθώσεις και τον πλουσιότερο στόλο ηλεκτρικών µοντέλων.

Συνεχίζει να εκπαιδεύει το προσωπικό της για τα ηλεκτρικά µοντέλα και ενηµερώνει τους πελάτες της για κάθε νέο EV που ξεκινά να διατίθεται στην Ελλάδα. 

Εξαργυρώνοντας αυτή την τεχνογνωσία η Hertz προσφέρει το Electric Lease, µέσω του οποίου όλοι µπορούν να µισθώσουν µακροχρόνια ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο και να απολαύσουν στην πράξη τα µοναδικά πλεονεκτήµατα που είναι πολύ περισσότερα από το απίστευτα χαµηλό κόστος χρήσης. Το τελευταίο δεν προκύπτει µόνο από την πολύ χαµηλή τιµή του ρεύµατος σε σχέση µε τα ορυκτά καύσιµα, αλλά και από τον πολύ υψηλό βαθµό απόδοσης των ηλεκτροκινητήρων, οι οποίοι επιπρόσθετα έχουν σχεδόν µηδενικές απαιτήσεις συντήρησης και εκλύουν µηδενικούς ρύπους στην ατµόσφαιρα. 

Hertz

Ωστόσο, είναι ακόµα πιο εντυπωσιακή η ευκολία µε την οποία οδηγείται ένα τέτοιο αυτοκίνητο, χάρη στην ιδιότητά του να επιταχύνει όταν πατάς γκάζι και να επιβραδύνει όταν δεν πατάς, αφού έτσι ανακτάται ενέργεια και αποθηκεύεται στην µπαταρία. Συνεπώς µπορείς ουσιαστικά να οδηγείς µόνο µε το γκάζι, πατώντας φρένο µόνο σε έκτακτες καταστάσεις. Από την άλλη, η άφθονη ροπή από το ξεκίνηµα εξασφαλίζει ζωηρές επιδόσεις, ενώ ταυτόχρονα ο εντελώς αθόρυβος κινητήρας σηµαίνει απόλυτη ησυχία στην καµπίνα, αλλά και το περιβάλλον. 

Κάνοντας όλα τα παραπάνω µια ρεαλιστική πραγµατικότητα για το σήµερα, η Hertz µε το Electric Lease προσφέρει ηλεκτρικά µοντέλα νέας γενιάς και το εξειδικευµένο προσωπικό σας προτείνει το κατάλληλο για τις εκάστοτε ανάγκες. 

Corsa

Επιπλέον, µέσα από το Electric Lease της Hertz θα βρεις έξτρα πλεονεκτήµατα και προνόµια όπως ένα από τα πιο πλήρη πακέτα κάλυψης στο Leasing. Ζήσε και εσύ τώρα την εµπειρία της αλλαγής µε ένα αυτοκίνητο µε το Electric Lease. Ξεκίνα την αλλαγή, µπες στο www.hertzlease.gr και βγες κερδισµένος.

node/39770

Αποστάτες τροχών: Ο σωστός τρόπος [video]

Ο πιο εύκολος και ανέξοδος τρόπος αύξησης του μετατροχίου του αυτοκινήτου είναι οι αποστάτες τροχών. Και εδώ θα βρεις τους καλύτερους.

Τρίτη, 25 Αυγούστου 2020 | Επικοινωνία

Αποστάτες τροχών: Ο σωστός τρόπος [video]

Οι αποστάτες τροχών είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα μιας καλής ιδέας που μπορεί στην πράξη να αποδειχθεί προβληματική. Η πρόχειρη κατασκευή πολλών αποστατών οδηγεί σε προβλήματα σταθερότητας και συμπεριφοράς που θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια του οδηγού και των άλλων χρηστών του δρόμου. Ευτυχώς όμως, σήμερα υπάρχουν στην αγορά αποστάτες που προσφέρουν ποιότητα, εφαρμογή και απόδοση εργοστασιακού επιπέδου σε πολύ προσιτό κόστος, από την ST Suspensions.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: Οι αποστάτες τροχών είναι μεταλλικά, συνήθως αλουμινένια εξαρτήματα που τοποθετούνται ανάμεσα στα άκρα και στις ζάντες του αυτοκινήτου. Ο σκοπός τους είναι να βγάλουν τους τροχούς πιο «έξω». Αυτό μπορεί να είναι επιθυμητό είτε για πρακτικούς λόγους, όπως το να μη βρίσκουν οι ακτίνες των ζαντών στις δαγκάνες των φρένων, είτε για τη βελτίωση της οδικής συμπεριφοράς του αυτοκινήτου χάρη στην αύξηση του μετατροχίου (η απόσταση μεταξύ των δύο απέναντι τροχών), είτε απλώς για λόγους εμφάνισης. Όλοι δεν προτιμούμε να βλέπουμε ένα αυτοκίνητο με φαρδύ «πάτημα»;

Επιπλέον, σε βελτιωμένα αυτοκίνητα με χαμηλότερη ανάρτηση, διαφορετικά φτερά κ.λπ. οι αποστάτες αποτελούν μια καλή λύση για τον έγκαιρο εντοπισμό χωροταξικών προβλημάτων. Πριν ξοδέψεις μια περιουσία για ένα σετ ζαντών το οποίο τελικά ίσως βρίσκει στα φτερά του αυτοκινήτου σου, μπορείς να δοκιμάσεις ένα σετ αποστατών που να φέρνει τους τροχούς στο ίδιο σημείο. Το πάχος του αποστάτη επηρεάζει το offset του τροχού, οπότε τοποθετώντας, για παράδειγμα, έναν αποστάτη πάχους 10 mm μέσα από μια ζάντα με ΕΤ45, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο με το να τοποθετούσες μια ζάντα με ΕΤ35.

Αυτή είναι η θεωρία. Ποια είναι όμως η καλύτερη λύση στην πράξη;

ST DZX


ST Suspensions DZX & AZX

Η απόλυτη λύση για αλουμινένιους αποστάτες κορυφαίας ποιότητας, που συνδυάζουν το μεγαλύτερο όφελος σε δυναμική συμπεριφορά με τη μέγιστη ασφάλεια και την ευκολία τοποθέτησης, παρέχεται από την ST Suspensions.

Χάρη στην πρωτοποριακή, «modular» μορφή τους, οι νέοι αποστάτες DΖΧ και ΑΖΧ της ST προσαρμόζονται με ευκολία σε όλα τα αυτοκίνητα της αγοράς εξασφαλίζοντας τέλεια εφαρμογή, χάρη στα ειδικά κέντρα πολυαμιδίου που ταιριάζουν ακριβώς σε κάθε μοντέλο. Το κωνικό σχήμα της εσωτερικής πλευράς του αποστάτη συγκρατεί σε ένα σώμα το κέντρο πολυαμιδίου και τη ζάντα, εξαφανίζοντας έτσι κάθε πιθανότητα για εμφάνιση τζόγου και ασάφειας στο τιμόνι. Αυτά είναι προβλήματα που ταλαιπωρούν συχνά όσους χρησιμοποιούν αποστάτες υποδεέστερης ποιότητας, και εκτός από ενοχλητικά μπορούν να γίνουν και επικίνδυνα.

Οι αποστάτες DZX αποτελούν την πιο προσιτή και εύκολη στην τοποθέτηση λύση, για συνολική αύξηση του μετατροχίου έως 50 mm. Είναι διαθέσιμοι με πάχος από 5 έως 25 mm σε βήματα των 2,5 mm, για την ικανοποίηση κάθε ανάγκης με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια για την περίσταση. Τα πολλαπλά και διαφορετικού μεγέθους ανοίγματα τους επιτρέπουν να τοποθετηθούν με την ίδια ευκολία σε οποιοδήποτε αυτοκίνητο, με καρέ από 4x98 έως 6x132, χωρίς καμία άλλη επέμβαση, απλώς επιλέγοντας το κατάλληλο κέντρο πολυαμιδίου για το σωστό πάτημα της ζάντας.


Για ακόμη μεγαλύτερες απαιτήσεις η ST Suspensions διαθέτει τους αποστάτες ΑΖΧ, με διπλό σύστημα ασφάλισης. Ο κάθε αποστάτης στερεώνεται στο άκρο του αυτοκινήτου με τα εργοστασιακά μπουλόνια ή μπουζόνια/παξιμάδια, και στη συνέχεια η ζάντα βιδώνει πάνω του με ένα άλλο, ίδιο σετ που περιλαμβάνεται στο κιτ της ST. Έτσι το σύνολο είναι πιο άκαμπτο και πιο ανθεκτικό στις καταπονήσεις, επιτρέποντας την περαιτέρω αύξηση του πάχους με ασφάλεια. Οι αποστάτες DZX έχουν πάχος από 20 έως 35 mm, σε βήματα των 5 mm, κάτι που αντιστοιχεί σε αύξηση μετατροχίου κατά 40-70 mm. Διατίθενται για αυτοκίνητα με 5μπούλονα άκρα, με καρέ από 5x108 έως 5x127, πάντα σε συνδυασμό με το κατάλληλο κέντρο για κάθε περίπτωση.


Μάθε περισσότερα για τους αποστάτες και βρες τους ιδανικούς για το δικό σου αυτοκίνητο και τις δικές σου ανάγκες, σε τιμή που ξεκινά από τα €49, μπαίνοντας στo site www.st-suspensions.gr ή με ένα τηλέφωνο στο 2105907406.

TAGS
node/39641

5 λόγοι για να κάνεις δικό σου το νέο Renault Clio

Το νέο Renault CLIO δεν είναι τυχαία το No1 σε πωλήσεις αυτοκίνητο στην Ευρώπη. Παρουσιάζουμε τους 5 βασικούς λόγους που το κάνουν να υπερέχει

Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020 | Επικοινωνία

5 λόγοι για να κάνεις δικό σου το νέο Renault Clio

Το νέο Renault CLIO 5ης γενιάς, είναι πιο ολοκληρωµένο από ποτέ, εξελίσσοντας το χαρακτηριστικό σχεδιαστικό µοτίβο που το ανέδειξε και διατηρώντας τον απαράµιλλό οδηγικό χαρακτήρα που κάνει κάθε Renault να ξεχωρίζει. Παράλληλα, φέρνει επανάσταση στους τοµείς της ποιότητας, της τεχνολογίας, της άνεσης και της ασφάλειας.

Renault Clio

1.Signature σχεδίαση
Η εικόνα του νέου Renault CLIO είναι µοντέρνα και αιχµηρή, αναδεικνύοντας τον δυναµικό του χαρακτήρα. Η προσοχή στη λεπτοµέρεια σχεδίασης τονίζει τον εκλεπτυσµένο χαρακτήρα του γαλλικού best seller, ενώ οι έντονα ανάγλυφες επιφάνειες, τα full LED, “C” shaped φωτιστικά και οι κρυφές πίσω χειρολαβές, το κάνουν να ξεχωρίζει.

Renault Clio

2. «Smart» cockpit
Με προσεκτικά διαλεγµένα υλικά, οδηγοκεντρική σχεδίαση και κορυφαίο χώρο αποσκευών (391 lt), το εσωτερικό του νέου CLIO είναι υποδειγµατικό. Οι  επιλογές εξοπλισµού και οι δυνατότητες εξατοµίκευσης είναι απεριόριστες, συµβάλλοντας στη µοναδική, high tech αίσθηση που αποκοµίζουν οδηγός και επιβάτες. Ο full ψηφιακός πίνακας οργάνων (έως 10,25”) και η έγχρωµη οθόνη αφής, µε σχεδίαση τύπου tablet, για το infotainment (έως 9,3”), προσφέρουν τη µεγαλύτερη επιφάνεια θέασης πληροφοριών στην κατηγορία. 

Μάθε τα πάντα για το νέο Renault CLIO 5ης γενιάς

Renault Clio

3. Πλήρης και σύγχρονη γκάµα κινητήρων
Η γκάµα κινητήρων του νέου CLIO εξασφαλίζει υψηλή απόδοση και φιλικότητα προς το περιβάλλον. Η απόδοση των κινητήρων βενζίνης (1.0 & 1.3 TCe) φτάνει τους 130 ίππους, ενώ o κινητήρας diesel (1.5 Blue dCi) αποδίδει µέχρι και 115 ίππους. Άλλωστε, το νέο CLIO είναι το µόνο µοντέλο της κατηγορίας µε εργοστασιακό σύστηµα κίνησης διπλού καυσίµου (βενζίνης / LPG), για ασυναγώνιστη αυτονοµία και µέγιστη οικονοµία. Μέσα στη χρονιά, θα παρουσιαστεί και η full υβριδική έκδοση E-TECH των 140 ίππων. 

Renault Clio

4. Νέα πλατφόρµα - εξελιγµένη δοµή
Η νέα, σπονδυλωτή πλατφόρµα CMF-B, στην οποία βασίζεται το νέο CLIO, συνδυάζει το χαµηλό βάρος µε την κορυφαία στιβαρότητα. Από την άλλη, η ρύθµιση της ανάρτησης και η απόκριση από το σύστηµα διεύθυνσης εξασφαλίζουν άνεση µε κορυφαίο κράτηµα, βάζοντας τον οδηγό στον επίκεντρο κάθε διαδροµής, εντός και εκτός αστικού ιστού.

Renault Clio

5. Best in Class ασφάλεια
Το νέο Renault CLIO συνεχίζει την παράδοση της γαλλικής εταιρείας στον τοµέα της ασφάλειας, ως το 22ο µοντέλο της µε διάκριση 5 αστέρων από τον ανεξάρτητο οργανισµό Euro NCAP, αλλά και ως το Best in Class µοντέλο της κατηγορίας, σε βαθµολογία αξιολόγησης της ασφάλειας ενήλικων επιβατών, παιδιών, πεζών και αποτελεσµατικότητας των συστηµάτων ασφαλείας. Η επιτυχία αυτή του νέου CLIO βασίζεται στη στιβαρή κατασκευή του, καθώς και στην πληθώρα συστηµάτων υποβοήθησης της οδήγησης που είναι διαθέσιµα στο βασικό εξοπλισµό όλων των εκδόσεών του.