node/38560

Ανακάλυψε τη νέα εποχή στο Leasing και την αυτοκίνηση!

Επωφελήσου από το πλήρες πακέτο καλύψεων που προσφέρει η Hertz και ξεκίνα από σήμερα να απολαμβάνεις όλα τα προνόμια και τις υπηρεσίες του Electric Lease.

Η παραδοσιακά πρωτοπόρος στις υπηρεσίες του Leasing, Hertz, συνεχίζει να καινοτοµεί και τώρα που η αυτοκίνηση αλλάζει ριζικά, µπαίνοντας στην ηλεκτρική εποχή. 

Η Hertz ήταν η πρώτη εταιρεία που έβαλε τα ηλεκτρικά µοντέλα στην καθηµερινότητα του Leasing τόσο για µεγάλους εταιρικούς πελάτες, όσο και για ιδιώτες κι ένα χρόνο µετά συνεχίζει να είναι ο ηγέτης στην κατηγορία αυτή, έχοντας τις περισσότερες µισθώσεις και τον πλουσιότερο στόλο ηλεκτρικών µοντέλων.

Συνεχίζει να εκπαιδεύει το προσωπικό της για τα ηλεκτρικά µοντέλα και ενηµερώνει τους πελάτες της για κάθε νέο EV που ξεκινά να διατίθεται στην Ελλάδα. 

Εξαργυρώνοντας αυτή την τεχνογνωσία η Hertz προσφέρει το Electric Lease, µέσω του οποίου όλοι µπορούν να µισθώσουν µακροχρόνια ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο και να απολαύσουν στην πράξη τα µοναδικά πλεονεκτήµατα που είναι πολύ περισσότερα από το απίστευτα χαµηλό κόστος χρήσης. Το τελευταίο δεν προκύπτει µόνο από την πολύ χαµηλή τιµή του ρεύµατος σε σχέση µε τα ορυκτά καύσιµα, αλλά και από τον πολύ υψηλό βαθµό απόδοσης των ηλεκτροκινητήρων, οι οποίοι επιπρόσθετα έχουν σχεδόν µηδενικές απαιτήσεις συντήρησης και εκλύουν µηδενικούς ρύπους στην ατµόσφαιρα. 

Hertz

Ωστόσο, είναι ακόµα πιο εντυπωσιακή η ευκολία µε την οποία οδηγείται ένα τέτοιο αυτοκίνητο, χάρη στην ιδιότητά του να επιταχύνει όταν πατάς γκάζι και να επιβραδύνει όταν δεν πατάς, αφού έτσι ανακτάται ενέργεια και αποθηκεύεται στην µπαταρία. Συνεπώς µπορείς ουσιαστικά να οδηγείς µόνο µε το γκάζι, πατώντας φρένο µόνο σε έκτακτες καταστάσεις. Από την άλλη, η άφθονη ροπή από το ξεκίνηµα εξασφαλίζει ζωηρές επιδόσεις, ενώ ταυτόχρονα ο εντελώς αθόρυβος κινητήρας σηµαίνει απόλυτη ησυχία στην καµπίνα, αλλά και το περιβάλλον. 

Κάνοντας όλα τα παραπάνω µια ρεαλιστική πραγµατικότητα για το σήµερα, η Hertz µε το Electric Lease προσφέρει ηλεκτρικά µοντέλα νέας γενιάς και το εξειδικευµένο προσωπικό σας προτείνει το κατάλληλο για τις εκάστοτε ανάγκες. 

Corsa

Επιπλέον, µέσα από το Electric Lease της Hertz θα βρεις έξτρα πλεονεκτήµατα και προνόµια όπως ένα από τα πιο πλήρη πακέτα κάλυψης στο Leasing. Ζήσε και εσύ τώρα την εµπειρία της αλλαγής µε ένα αυτοκίνητο µε το Electric Lease. Ξεκίνα την αλλαγή, µπες στο www.hertzlease.gr και βγες κερδισµένος.

node/39060

Autohellas: Η πτώχευση της Hertz στις ΗΠΑ δεν επηρεάζει τις δραστηριότητές μας

Σε ανακοίνωσή της επισημαίνει πως δεν έχει μετοχική σχέση με την Hertz Global, ούτε σχέση πιστωτή της Hertz Global αρά δεν έχει άμεση οικονομική επίπτωση από την εξέλιξη αυτή.

Δευτέρα, 25 Μαΐου 2020 | Επικοινωνία

Autohellas: Η πτώχευση της Hertz στις ΗΠΑ δεν επηρεάζει τις δραστηριότητές μας

Με ανακοίνωση της η Autohellas τονίζει πως η υπαγωγή της Hertz Global Holdings σε καθεστώς χρεοκοπίας σε ΗΠΑ και Καναδά, δεν έχει αντίκτυπο στην εταιρεία. Και αυτό διότι δεν έχει μετοχική σχέση με την Hertz Global, ούτε σχέση πιστωτή της Hertz Global αρά δεν έχει άμεση οικονομική επίπτωση από την εξέλιξη αυτή.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Autohellas έχει ως εξής:

«Σε συνέχεια της πρόσφατης ανακοίνωσης μας στις 06/05/2020 σχετικά με την Hertz Global Holdings, η Autohellas ενημερώνει για τα ακόλουθα:

H Hertz Global Holdings ανακοίνωσε ότι, επηρεαζόμενη σημαντικά από τις επιπτώσεις της πανδημίας και των περιορισμών που αυτή επέφερε στην μετακίνηση κατά τους τελευταίους τρεις μήνες, υπέβαλε την 22/05/2020 αίτηση για την υπαγωγή της σε "πτωχευτική διαδικασία αναδιάρθρωσης σε λειτουργία" του Chapter 11 για την ίδια και τις θυγατρικές της σε Αμερική και Καναδά.

Με βάση τις ανακοινώσεις της Hertz Global, κατά της διάρκεια της διαδικασίας αναδιάρθρωσης η λειτουργία της σε όλο το παγκόσμιο δίκτυό της συνεχίζεται κανονικά για όλα τα brands που έχει στην κατοχή της (Hertz, Thrifty, Dollar και Firefly), χωρίς επιπτώσεις στις κρατήσεις της ή τα προγράμματα προνομίων και πιστότητας των πελατών της.

Όπως έχει επισημανθεί και στην προηγουμένη ανακοίνωση, η Autohellas η οποία εκμεταλλεύεται το σήμα της Hertz σε Ελλάδα και σε 7 χώρες στην περιοχή των Βαλκανίων, δεν έχει μετοχική σχέση με την Hertz Global, ούτε σχέση πιστωτή της Hertz Global αρά δεν έχει άμεση οικονομική επίπτωση από την εξέλιξη αυτή. Εκτίμησή μας είναι ότι με την προϋπόθεση της επιτυχούς ολοκλήρωσης της διαδικασίας αναδιάρθρωσης του δανεισμού της, μέσω του Chapter 11, η Hertz Global θα μπορέσει να λειτουργήσει σε παγκόσμιο επίπεδο με μεγαλύτερη δυναμική και αποτελεσματικότητα. Υπενθυμίζεται ότι οι βραχυχρόνιες μισθώσεις (το κύριο αντικείμενο της Hertz Global) αντανακλούν το 16% του κύκλου εργασιών της Autohellas, ενώ οι μακροχρόνιες μισθώσεις, οι πωλήσεις μεταχειρισμένων και η εμπορία αυτοκινήτων το υπόλοιπο 84%. Επίσης τα ίδια κεφάλαια της Autohellas την 31/12/2019 ήταν €294εκ. με την ευνοϊκότερη (χαμηλότερη) σχέση δανεισμού προς ίδια κεφάλαια μεταξύ όλων των εισηγμένων εταιρειών RAC ή Operating Leasing εταιρειών σε όλη την Ευρώπη».

node/38927

All-new Renault CAPTUR: O βασιλιάς στον θρόνο του!

Το All-new Renault CAPTUR, το επί σειρά ετών πρώτο σε πωλήσεις κόµπακτ SUV στην Ευρώπη, ήρθε να κατακτήσει και την ελληνική αγορά.

Τρίτη, 12 Μαΐου 2020 | Επικοινωνία

All-new Renault CAPTUR: O βασιλιάς στον θρόνο του!

Το All-new Renault CAPTUR είναι εδώ. Το επί σειρά ετών πρώτο σε πωλήσεις στην Ευρώπη, κόµπακτ SUV, ήρθε να κατακτήσει και την ελληνική αγορά. Και να στρογγυλοκαθίσει στον θρόνο της δηµοφιλούς κατηγορίας που κερδίζει και στη χώρα µας ολοένα και περισσότερους φίλους.

Με πληθωρικές διαστάσεις και εντυπωσιακή εµφάνιση, κορυφαίους χώρους και ακόµα περισσότερη χρηστικότητα, το All-new Renault CAPTUR διαθέτει τις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες άνεσης, συνδεσιµότητας και ασφάλειας. Επιπλέον, η υπερπλήρης γκάµα κινητήρων µε επιλογές σε βενζίνη, υγραέριο, ντίζελ και υβριδική τεχνολογία, ισχύος έως 160 ίππους, καλύπτει κάθε ανάγκη. Είτε το ζητούµενο είναι η οικονοµική καθηµερινή µετακίνηση είτε η οδηγική απόλαυση.

Το All-new CAPTUR είναι το πρώτο µοντέλο της Renault µε υβριδικό επαναφορτιζόµενο σύστηµα κίνησης. Η έκδοση CAPTUR E-TECH Plug-in θα ξεκινήσει σύντοµα την πορεία της και στην ελληνική αγορά. Βέβαια, το All-new CAPTUR πολύ πριν σε κερδίσει µε την εξελιγµένη τεχνολογία του, θα σε κερδίσει µε την αθλητική και δυναµική σιλουέτα. Η εικόνα του εκφράζει µε τον καλύτερο τρόπο την ανανέωση και την ενίσχυση της SUV ταυτότητας του µοντέλου. Οι µεγαλύτερες εξωτερικές διαστάσεις (+11 cm) και το µακρύτερο µεταξόνιο (+ cm) έχουν ανεβάσει σε κορυφαίο επίπεδο τους χώρους της καµπίνας. Έτσι οι επιβάτες απολαµβάνουν ακόµα µεγαλύτερη άνεση, στο «Smart Cockpit» εσωτερικό του, που «υψώνει» τη σηµαία της ψηφιακής επανάστασης.

Renault

Ένας υπέροχος ψηφιακός κόσµος
Με πιο χαρακτηριστικό στοιχείο της µοναδικής του αισθητικής την «αιωρούµενη» κεντρική κονσόλα, στο ταµπλό του All-new Renault CAPTUR ενσωµατώνονται όλες οι τελευταίες τεχνολογίες.

Στοιχείο-κλειδί του «Smart Cockpit» είναι η οθόνη πολυµέσων των 9,3” µε τη µεγαλύτερη επιφάνεια θέασης της κατηγορίας, που ουσιαστικά είναι ένα κανονικό τάµπλετ. Σε ψηφιακή οθόνη απεικονίζονται και οι ενδείξεις του πίνακα οργάνων. Είναι έγχρωµη, µε διαστάσεις από 7” έως 10,25” και έχει τη δυνατότητα εξατοµίκευσης της απεικόνισης των πληροφοριών µε εξαιρετικά εύκολο τρόπο.

Την εµπειρία στο εσωτερικό συµπληρώνει η φιλική εργονοµία και τα υλικά κορυφαίας ποιότητας, µε µαλακή επένδυση σε ολόκληρη την επιφάνεια του ταµπλό, τα πάνελ, τις πόρτες και το πλαίσιο της κεντρικής κονσόλας. Τα 27 λίτρα αποθηκευτικών χώρων, το πορτµπαγκάζ µε συνολική χωρητικότητα 536 λίτρων και το συρόµενο πίσω κάθισµα (κατα µήκος 16 εκ.) που επιτρέπει τη διαµόρφωσή του ανάλογα µε τις ανάγκες, φέρνουν χωροταξικά το All-new Renault CAPTUR στην κορυφή της κατηγορίας.

renault

Ασφάλεια και άνεση 5 αστέρων
Τον ολοκληρωµένο χαρακτήρα του All-new Renault CAPTUR συµπληρώνουν µια σειρά από τεχνολογίες που φροντίζουν τόσο για την ασφάλεια, όσο και την άνεση των επιβατών. Την πρώτη εξασφαλίζουν αφενός η κορυφαία επίδοση πέντε αστέρων στις δοκιµές αξιολόγησης ασφαλείας του ανεξάρτητου οργανισµού Euro NCAP, αφετέρου η πιο πλήρης γκάµα συστηµάτων υποβοήθησης οδήγησης της κατηγορίας. Ενεργό φρενάρισµα έκτακτης ανάγκης µε αναγνώριση πεζών και ποδηλάτων ακόµα και τη νύχτα, σύστηµα προειδοποίησης εκτροπής από τη λωρίδα και διατήρησης της πορείας, αναγνώριση πινακίδων οδικής σήµανσης και ορίων ταχύτητας, ανήκουν όλα στον βασικό εξοπλισµό του νέου µοντέλου. Παράλληλα υπάρχει και το ενεργό cruise control που συνεργάζεται µε το σύστηµα Highway & Traffic Jam Companion, υλοποιώντας, ουσιαστικά, χαρακτηριστικά αυτόνοµης οδήγησης Επιπέδου 2 και κορυφώνοντας στο µέγιστο το επίπεδο άνεσης και ασφάλειας στον αυτοκινητόδροµο.

Η τεχνολογία MULTI-SENSE ανεβάζει ψηλά τον πήχη της εξατοµίκευσης, προσφέροντας τρία προγράµµατα οδήγησης (Eco, Sport, MySense), οκτώ αποχρώσεις φωτισµού της καµπίνας και τη δυνατότητα να παραµετροποιήσεις τις λειτουργίες του All-new Renault CAPTUR κατά βούληση. Επιπλέον, η πλατφόρµα πολυµέσων Renault EASY LINK είναι συµβατή µε λογισµικό Android Auto και Apple CarPlay, επιτρέποντας να είσαι πάντα δικτυωµένος και να απολαµβάνεις την αγαπηµένη σου µουσική, ακόµα και µε την ακουστική υπογραφή της BOSE.

Το All-new Renault CAPTUR καλύπτεται από εργοστασιακή εγγύηση πέντε ετών, από τρία χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια και µπορεί να γίνει δικό σου µε τιµή που ξεκινά από τις €16.880. Και αν εκµεταλλευτείς την προσφορά λανσαρίσµατος, µπορείς να το αποκτήσεις σε έναν από τους 90 συνολικά χρωµατικούς συνδυασµούς εξατοµίκευσης, χωρίς κανένα επιπλέον κόστος, που ισοδυναµεί µε όφελος έως €1.000!!