All-new Renault CAPTUR: O βασιλιάς στον θρόνο του!

All-new Renault CAPTUR: O βασιλιάς στον θρόνο του!

Το All-new Renault CAPTUR, το επί σειρά ετών πρώτο σε πωλήσεις κόµπακτ SUV στην Ευρώπη, ήρθε να κατακτήσει και την ελληνική αγορά.

Το All-new Renault CAPTUR είναι εδώ. Το επί σειρά ετών πρώτο σε πωλήσεις στην Ευρώπη, κόµπακτ SUV, ήρθε να κατακτήσει και την ελληνική αγορά. Και να στρογγυλοκαθίσει στον θρόνο της δηµοφιλούς κατηγορίας που κερδίζει και στη χώρα µας ολοένα και περισσότερους φίλους.

Με πληθωρικές διαστάσεις και εντυπωσιακή εµφάνιση, κορυφαίους χώρους και ακόµα περισσότερη χρηστικότητα, το All-new Renault CAPTUR διαθέτει τις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες άνεσης, συνδεσιµότητας και ασφάλειας. Επιπλέον, η υπερπλήρης γκάµα κινητήρων µε επιλογές σε βενζίνη, υγραέριο, ντίζελ και υβριδική τεχνολογία, ισχύος έως 160 ίππους, καλύπτει κάθε ανάγκη. Είτε το ζητούµενο είναι η οικονοµική καθηµερινή µετακίνηση είτε η οδηγική απόλαυση.

Το All-new CAPTUR είναι το πρώτο µοντέλο της Renault µε υβριδικό επαναφορτιζόµενο σύστηµα κίνησης. Η έκδοση CAPTUR E-TECH Plug-in θα ξεκινήσει σύντοµα την πορεία της και στην ελληνική αγορά. Βέβαια, το All-new CAPTUR πολύ πριν σε κερδίσει µε την εξελιγµένη τεχνολογία του, θα σε κερδίσει µε την αθλητική και δυναµική σιλουέτα. Η εικόνα του εκφράζει µε τον καλύτερο τρόπο την ανανέωση και την ενίσχυση της SUV ταυτότητας του µοντέλου. Οι µεγαλύτερες εξωτερικές διαστάσεις (+11 cm) και το µακρύτερο µεταξόνιο (+ cm) έχουν ανεβάσει σε κορυφαίο επίπεδο τους χώρους της καµπίνας. Έτσι οι επιβάτες απολαµβάνουν ακόµα µεγαλύτερη άνεση, στο «Smart Cockpit» εσωτερικό του, που «υψώνει» τη σηµαία της ψηφιακής επανάστασης.

Renault

Ένας υπέροχος ψηφιακός κόσµος
Με πιο χαρακτηριστικό στοιχείο της µοναδικής του αισθητικής την «αιωρούµενη» κεντρική κονσόλα, στο ταµπλό του All-new Renault CAPTUR ενσωµατώνονται όλες οι τελευταίες τεχνολογίες.

Στοιχείο-κλειδί του «Smart Cockpit» είναι η οθόνη πολυµέσων των 9,3” µε τη µεγαλύτερη επιφάνεια θέασης της κατηγορίας, που ουσιαστικά είναι ένα κανονικό τάµπλετ. Σε ψηφιακή οθόνη απεικονίζονται και οι ενδείξεις του πίνακα οργάνων. Είναι έγχρωµη, µε διαστάσεις από 7” έως 10,25” και έχει τη δυνατότητα εξατοµίκευσης της απεικόνισης των πληροφοριών µε εξαιρετικά εύκολο τρόπο.

Την εµπειρία στο εσωτερικό συµπληρώνει η φιλική εργονοµία και τα υλικά κορυφαίας ποιότητας, µε µαλακή επένδυση σε ολόκληρη την επιφάνεια του ταµπλό, τα πάνελ, τις πόρτες και το πλαίσιο της κεντρικής κονσόλας. Τα 27 λίτρα αποθηκευτικών χώρων, το πορτµπαγκάζ µε συνολική χωρητικότητα 536 λίτρων και το συρόµενο πίσω κάθισµα (κατα µήκος 16 εκ.) που επιτρέπει τη διαµόρφωσή του ανάλογα µε τις ανάγκες, φέρνουν χωροταξικά το All-new Renault CAPTUR στην κορυφή της κατηγορίας.

renault

Ασφάλεια και άνεση 5 αστέρων
Τον ολοκληρωµένο χαρακτήρα του All-new Renault CAPTUR συµπληρώνουν µια σειρά από τεχνολογίες που φροντίζουν τόσο για την ασφάλεια, όσο και την άνεση των επιβατών. Την πρώτη εξασφαλίζουν αφενός η κορυφαία επίδοση πέντε αστέρων στις δοκιµές αξιολόγησης ασφαλείας του ανεξάρτητου οργανισµού Euro NCAP, αφετέρου η πιο πλήρης γκάµα συστηµάτων υποβοήθησης οδήγησης της κατηγορίας. Ενεργό φρενάρισµα έκτακτης ανάγκης µε αναγνώριση πεζών και ποδηλάτων ακόµα και τη νύχτα, σύστηµα προειδοποίησης εκτροπής από τη λωρίδα και διατήρησης της πορείας, αναγνώριση πινακίδων οδικής σήµανσης και ορίων ταχύτητας, ανήκουν όλα στον βασικό εξοπλισµό του νέου µοντέλου. Παράλληλα υπάρχει και το ενεργό cruise control που συνεργάζεται µε το σύστηµα Highway & Traffic Jam Companion, υλοποιώντας, ουσιαστικά, χαρακτηριστικά αυτόνοµης οδήγησης Επιπέδου 2 και κορυφώνοντας στο µέγιστο το επίπεδο άνεσης και ασφάλειας στον αυτοκινητόδροµο.

Η τεχνολογία MULTI-SENSE ανεβάζει ψηλά τον πήχη της εξατοµίκευσης, προσφέροντας τρία προγράµµατα οδήγησης (Eco, Sport, MySense), οκτώ αποχρώσεις φωτισµού της καµπίνας και τη δυνατότητα να παραµετροποιήσεις τις λειτουργίες του All-new Renault CAPTUR κατά βούληση. Επιπλέον, η πλατφόρµα πολυµέσων Renault EASY LINK είναι συµβατή µε λογισµικό Android Auto και Apple CarPlay, επιτρέποντας να είσαι πάντα δικτυωµένος και να απολαµβάνεις την αγαπηµένη σου µουσική, ακόµα και µε την ακουστική υπογραφή της BOSE.

Το All-new Renault CAPTUR καλύπτεται από εργοστασιακή εγγύηση πέντε ετών, από τρία χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια και µπορεί να γίνει δικό σου µε τιµή που ξεκινά από τις €16.880. Και αν εκµεταλλευτείς την προσφορά λανσαρίσµατος, µπορείς να το αποκτήσεις σε έναν από τους 90 συνολικά χρωµατικούς συνδυασµούς εξατοµίκευσης, χωρίς κανένα επιπλέον κόστος, που ισοδυναµεί µε όφελος έως €1.000!!

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube