Αγοράστε το νέο σας Audi από την άνεση του σπιτιού σας

Αγοράστε το νέο σας Audi από την άνεση του σπιτιού σας

Η νέα ψηφιακή υπηρεσία της Audi, σας δίνει άμεση πρόσβαση σε μεγάλο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων της για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Πώς θα σας φαινόταν αν είχατε πρόσβαση σε πραγματικό χρόνο σε όλα τα ετοιμοπαράδοτα μοντέλα της Audi μέσα από την οθόνη του υπολογιστή ή του smartphone σας; Μπορεί να ακούγεται προχωρημένο για τα ελληνικά δεδομένα όμως είναι απόλυτα εφικτό χάρη στη νέα ψηφιακή πλατφόρμα Audi Online Sales η οποία βρίσκεται ήδη σε λειτουργία!

Κάνοντας κλικ σε αυτό το σύνδεσμο, μπορείτε να προχωρήσετε σε άμεση κράτηση και αγορά ετοιμοπαράδοτου μοντέλου της Audi ακολουθώντας απλά βήματα, από την άνεση του σπιτιού ή του γραφείου σας! Μέσω της νέας ψηφιακής πλατφόρμας Audi Online Sales έχετε πρόσβαση σε μια πλούσια γκάμα αυτοκινήτων Audi, ενώ παράλληλα επωφελείστε από προνομιακές τιμές και ειδική χρηματοδότηση, με δυνατότητα καταβολής της πρώτης δόσης έξι μήνες μετά την αγορά του αυτοκινήτου, με χαμηλό επιτόκιο 2,9% και τέσσερα χρόνια εγγύηση, ασφάλεια και service.

Με την πρωτοποριακή υπηρεσία Audi Online Sales ακόμα και εκείνοι που δεν βρίσκονται κοντά σε κάποιο Εξουσιοδοτημένο Έμπορο Audi, αποκτούν πρόσβαση σε όλα τα ετοιμοπαράδοτα μοντέλα της μάρκας με αναλυτικές πληροφορίες για το κάθε ένα από αυτά. Στην καρτέλα κάθε αυτοκινήτου αναγράφεται ο εξοπλισμός, τα τεχνικά χαρακτηριστικά, η τιμή και το σχετικό όφελος, ενώ δίνεται η δυνατότητα αγοράς μετρητοίς ή μέσω χρηματοδότησης. Αφού καταλήξει στο αυτοκίνητο της αρεσκείας του, ο υποψήφιος πελάτης συμπληρώνει τη φόρμα με τα στοιχεία του και επιλέγει τον Εξουσιοδοτημένο Έμπορο που θα αναλάβει την παράδοσή του - πάντα τηρώντας τα αυστηρά πρωτόκολλα υγειονομικής προστασίας σε όλα τα στάδια της διαδικασίας σύμφωνα με τις οδηγίες της Πολιτείας για την εξασφάλιση της υγείας των εργαζομένων και των πελατών.

Πλέον είναι γνωστό πως η στροφή της αυτοκινητοβιομηχανίας προς ένα ψηφιακό μέλλον έχει επιταχυνθεί σε παγκόσμιο επίπεδο λόγω των τελευταίων εξελίξεων, και η Audi δεν θα μπορούσε παρά να πρωτοπορεί και σε αυτό τον τομέα.

Μην χάνετε άλλο χρόνο και επισκεφθείτε τη νέα υπηρεσία Audi Online Sales η οποία αλλάζει τα δεδομένα στον τρόπο αγοράς καινούριου αυτοκινήτου.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube