5 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για το νέο Ford Puma!

5 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για το νέο Ford Puma!

Το νέο crossover της Ford προσεγγίζει την κατηγορία με τρόπο που ταράζει τα νερά.

Το νέο Ford Puma δείχνει τον δρόμο στην πρακτικότητα, στην οικονομία και στην ενσωμάτωση κορυφαίων τεχνολογιών στην καθημερινότητα του οδηγού. Και αυτές είναι οι πέντε συνιστώσες που συνθέτουν το κορυφαίο crossover της κατηγορίας.

Το πρώτο υβριδικό της Ford
Πρεσβευτής του εξηλεκτρισμού στην γκάμα της Ford, το νέο Puma επιδίδει για διαπιστευτήριο τη νέα έκδοση του πολυβραβευμένου κινητήρα 1.0 EcoBoost, ενισχυμένη με ένα 48βολτο ηλεκτρικό σύστημα για βελτίωση των επιδόσεων και μείωση της κατανάλωσης. Ο κινητήρας είναι διαθέσιμος σε έκδοση με 125 PS και 210 Nm, αλλά και στην ισχυρότερη των 155 PS και 240 Nm, με τις εκπομπές CΟ2 να ξεκινούν από τα 96 g/km -κατά NEDC).

Puma

Μικρό σε μέγεθος, μεγάλο σε χώρους
Με μήκος 4,2 m, το νέου Ford Puma ελίσσεται με μαεστρία στην πόλη και κάνει το παρκάρισμα παιχνιδάκι. Ταυτόχρονα όμως, η καμπίνα του σε εντυπωσιάζει σε την ευρυχωρία και την πρακτικότητά της, μεταφέροντας με χαρακτηριστική άνεση έως και πέντε ενήλικους επιβάτες. Και δεν τελειώσαμε! Το Puma διαθέτει το μεγαλύτερο χώρο αποσκευών της κατηγορίας, με χωρητικότητα 456 lt. Πρακτικότητα όμως και στο πορτμπαγκάζ σημαίνει το αδιάβροχο και εύκολα καθαριζόμενο MegaBox, ένας χώρος 80 lt με τάπα αποστράγγισης για να πλένεται με το λάστιχο και ιδανικός για να μεταφέρεις ό,τι δεν θέλεις να λερώσει τη μοκέτα.

Puma

Οδική συμπεριφορά για κάθε περίσταση
Γνήσιο crossover, το νέο Ford Puma στρίβει με τη δυναμική οδική συμπεριφορά που χαρακτηρίζει όλα τα μοντέλα του Μπλε Οβάλ, συνδυάζοντας την με ικανή απόσταση από το έδαφος. Μίγμα που δίνει νέα διάσταση στην πρακτικότητα της μετακίνησης, μέσα κι έξω από την άσφαλτο. Για μέγιστη ασφάλεια σε όλες τις συνθήκες δε, ο εξοπλισμός περιλαμβάνει σύγχρονα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, όπως αυτόματο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης, ενεργό cruise control με λειτουργία Stop & Go, αλλά και Local Hazard Information: Προειδοποιεί τον οδηγό για κινδύνους ακόμα κι εάν αυτοί δεν είναι ορατοί, ανταλλάσσοντας δεδομένα με άλλα αυτοκίνητα και τα τοπικά δίκτυα.

Ψηφιακό περιβάλλον
Στο εργονομικά σχεδιασμένο ταμπλό του Ford Puma κυριαρχεί η ψηφιακή τεχνολογία. Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων με διαγώνιο 12,3” και εντυπωσιακά γραφικά συνδυάζεται με οθόνη αφής 8” στην κορυφή της κεντρικής κονσόλας. Το προηγμένο σύστημα πολυμέσων SYNC 3 με δορυφορική πλοήγηση, υποστηρίζει ασύρματη σύνδεση του smartphone μέσω Bluetooth ενώ υπάρχει και ειδικός χώρος για ασύρματη φόρτιση των συσκευών και δύο θύρες USB. Επιπλέον, η έκδοση ST Line X εξοπλίζεται με το κορυφαίο ηχοσύστημα B&Ο με δέκα ηχεία.

Puma

Με οκτώ χρόνια εγγύηση
Η Ford Motor Hellas ήδη διαθέτει το νέο Ford Puma στην ελληνική αγορά στις εκδόσεις Titanium και ST-Line X. Η τιμή του κορυφαίου μικρού crossover ξεκινά από τις €20.097 και συνοδεύεται από την 8ετή εγγύηση Ford Protech. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στις εκθέσεις Ford και στο www.ford.gr.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube

Advertisement