5 λόγοι για να κάνεις δικό σου το νέο Renault Clio

5 λόγοι για να κάνεις δικό σου το νέο Renault Clio

Το νέο Renault CLIO δεν είναι τυχαία το No1 σε πωλήσεις αυτοκίνητο στην Ευρώπη. Παρουσιάζουμε τους 5 βασικούς λόγους που το κάνουν να υπερέχει

Το νέο Renault CLIO 5ης γενιάς, είναι πιο ολοκληρωµένο από ποτέ, εξελίσσοντας το χαρακτηριστικό σχεδιαστικό µοτίβο που το ανέδειξε και διατηρώντας τον απαράµιλλό οδηγικό χαρακτήρα που κάνει κάθε Renault να ξεχωρίζει. Παράλληλα, φέρνει επανάσταση στους τοµείς της ποιότητας, της τεχνολογίας, της άνεσης και της ασφάλειας.

Renault Clio

1.Signature σχεδίαση
Η εικόνα του νέου Renault CLIO είναι µοντέρνα και αιχµηρή, αναδεικνύοντας τον δυναµικό του χαρακτήρα. Η προσοχή στη λεπτοµέρεια σχεδίασης τονίζει τον εκλεπτυσµένο χαρακτήρα του γαλλικού best seller, ενώ οι έντονα ανάγλυφες επιφάνειες, τα full LED, “C” shaped φωτιστικά και οι κρυφές πίσω χειρολαβές, το κάνουν να ξεχωρίζει.

Renault Clio

2. «Smart» cockpit
Με προσεκτικά διαλεγµένα υλικά, οδηγοκεντρική σχεδίαση και κορυφαίο χώρο αποσκευών (391 lt), το εσωτερικό του νέου CLIO είναι υποδειγµατικό. Οι  επιλογές εξοπλισµού και οι δυνατότητες εξατοµίκευσης είναι απεριόριστες, συµβάλλοντας στη µοναδική, high tech αίσθηση που αποκοµίζουν οδηγός και επιβάτες. Ο full ψηφιακός πίνακας οργάνων (έως 10,25”) και η έγχρωµη οθόνη αφής, µε σχεδίαση τύπου tablet, για το infotainment (έως 9,3”), προσφέρουν τη µεγαλύτερη επιφάνεια θέασης πληροφοριών στην κατηγορία. 

Μάθε τα πάντα για το νέο Renault CLIO 5ης γενιάς

Renault Clio

3. Πλήρης και σύγχρονη γκάµα κινητήρων
Η γκάµα κινητήρων του νέου CLIO εξασφαλίζει υψηλή απόδοση και φιλικότητα προς το περιβάλλον. Η απόδοση των κινητήρων βενζίνης (1.0 & 1.3 TCe) φτάνει τους 130 ίππους, ενώ o κινητήρας diesel (1.5 Blue dCi) αποδίδει µέχρι και 115 ίππους. Άλλωστε, το νέο CLIO είναι το µόνο µοντέλο της κατηγορίας µε εργοστασιακό σύστηµα κίνησης διπλού καυσίµου (βενζίνης / LPG), για ασυναγώνιστη αυτονοµία και µέγιστη οικονοµία. Μέσα στη χρονιά, θα παρουσιαστεί και η full υβριδική έκδοση E-TECH των 140 ίππων. 

Renault Clio

4. Νέα πλατφόρµα - εξελιγµένη δοµή
Η νέα, σπονδυλωτή πλατφόρµα CMF-B, στην οποία βασίζεται το νέο CLIO, συνδυάζει το χαµηλό βάρος µε την κορυφαία στιβαρότητα. Από την άλλη, η ρύθµιση της ανάρτησης και η απόκριση από το σύστηµα διεύθυνσης εξασφαλίζουν άνεση µε κορυφαίο κράτηµα, βάζοντας τον οδηγό στον επίκεντρο κάθε διαδροµής, εντός και εκτός αστικού ιστού.

Renault Clio

5. Best in Class ασφάλεια
Το νέο Renault CLIO συνεχίζει την παράδοση της γαλλικής εταιρείας στον τοµέα της ασφάλειας, ως το 22ο µοντέλο της µε διάκριση 5 αστέρων από τον ανεξάρτητο οργανισµό Euro NCAP, αλλά και ως το Best in Class µοντέλο της κατηγορίας, σε βαθµολογία αξιολόγησης της ασφάλειας ενήλικων επιβατών, παιδιών, πεζών και αποτελεσµατικότητας των συστηµάτων ασφαλείας. Η επιτυχία αυτή του νέου CLIO βασίζεται στη στιβαρή κατασκευή του, καθώς και στην πληθώρα συστηµάτων υποβοήθησης της οδήγησης που είναι διαθέσιµα στο βασικό εξοπλισµό όλων των εκδόσεών του.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube