5 αυτοκίνητα για leasing με ένα μήνα δωρεάν μίσθωμα

5 αυτοκίνητα για leasing με ένα μήνα δωρεάν μίσθωμα

Η FlexCar διευκολύνει ακόμα περισσότερο την χρήση leasing αυτοκινήτου, προσφέροντας σε επιλεγμένα μοντέλα ένα μήνα δωρεάν μίσθωμα. Εμείς διαλέξαμε πέντε από τις πιο συμφέρουσες επιλογές που μπορείτε να κάνετε.

FlexCar

Μέσα στα πρωτοποριακά προγράμματα χρονομίσθωσης που προσφέρει η FlexCar, ξεχωρίζει η προσφορά του δωρεάν μηνιαίου μισθώματος που αφορά επιλεγμένα μοντέλα από τον πλούσιο στόλο της. Επιλέγοντας κάποιο από αυτά, η FlexCar σας χαρίζει ένα μηνιαίο μίσθωμα

Όπως πάντα, η FlexCar και στα μοντέλα αυτής της προσφοράς σας δίνει τη δυνατότητα είτε να το επιστρέψετε οποτεδήποτε, είτε να το αγοράσετε, χωρίς κανένα επιπλέον κόστος ή επιβάρυνσή σας και με τα έξοδα που το αφορούν καλυμμένα, συμπεριλαμβανομένων σε αυτά την μικτή ασφάλεια και τα ετήσια τέλη κυκλοφορίας του.

Μέσα από την μεγάλη γκάμα των διαθέσιμων μοντέλων που αφορούν στην προσφορά του δωρεάν μισθώματος για ένα μήνα, εμείς βρήκαμε πέντε αυτοκίνητα τα οποία είναι σε θέση να καλύψουν όλες σας τις ανάγκες. 

Zhidou D2 Electric

Zhidou D2 Electric

To Ζhidou D2 είναι το ιδανικό αυτοκίνητο πόλης, προσφέροντας οικονομία και ευκολία στις αστικές μετακινήσεις. Είναι ηλεκτρικό και έχει μήκος στα 2,8 m, με αποτέλεσμα να μπορεί να κινηθεί εύκολα ακόμα και στα πιο στενά δρομάκια της πόλης.

Εφοδιάζεται με κινητήρα απόδοσης 14 ίππων και μπορεί να διανύσει με μια φόρτιση έως και 100 km, ενώ για την φόρτισή του από απλή οικιακή πρίζα χρειάζεται λιγότερες από 6 ώρες. Η FlexCar σας προσφέρει το Zhidou 2 με το μηνιαίο μίσθωμα μετά τον έναν μήνα δωρεάν, στα €290 χωρίς Φ.Π.Α.


Fiat Tipo

Fiat Tipo

Για εσάς που αναζητάτε ένα ικανό και οικονομικό οικογενειακό μοντέλο, το Fiat Tipo αποτελεί μια πάρα πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση. Η FlexCar προσφέρει το μικρομεσαίο Tipo στην hatchback έκδοσή του με μηνιαίο μίσθωμα €370 χωρίς Φ.Π.Α, πάντα με τον πρώτο μήνα δωρεάν.

Το Tipo εφοδιάζεται με τον 1.000άρη turbo κινητήρα των 100 ίππων που προσφέρει καλές επιδόσεις και χαμηλές τιμές κατανάλωσης. Το Tipo ξεχωρίζει για την ευρυχωρία του στην καμπίνα και το πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού που προσφέρει. 


Ford Puma

Ford Puma

Το Ford Puma είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της ελληνικής αγοράς με έντονο ενδιαφέρον και στην αγορά του leasing. Η FlexCar σας το προσφέρει χαρίζοντάς σας το μίσθωμα των €460 χωρίς Φ.Π.Α. που το αφορά, για ένα μήνα.

Το Puma είναι ένα από τα πιο ικανά SUV μοντέλα της κατηγορίας των B-SUV και ξεχωρίζει για την εντυπωσιακή του εμφάνιση, τον εξοπλισμό και την δυναμική του οδική συμπεριφορά. Πρόκειται για το Puma με τον 1.0 lt ΕcoBoost κινητήρα των 125 ίππων στην πλούσια και σπορ αισθητικά έκδοση ST-Line.


MINI Countryman

MINI Countryman

Η πεντάδα που επιλέξαμε για εσάς από τα αυτοκίνητα που σας προσφέρονται με δώρο ένα μηνιαίο μίσθωμα, μέσω FlexCar, συμπληρώνεται από το MINI Countryman.

Το premium κόμπακτ αυτοκίνητο της MINI έχει μηνιαίο μίσθωμα €670 χωρίς τον Φ.Π.Α και έρχεται να αποτελέσει το βασικό μεταφορικό μέσο της οικογένειάς σας τόσο στην καθημερινότητα όσο και στις εκδρομές ας. Εφοδιάζεται με τον 1.5 lt βενζινοκινητήρα, με απόδοση 136 ίππων και αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. 


Renault Express Van

Renault Express Van

H FlexCar μέσα στην πλούσια γκάμα αυτοκινήτων που διαθέτει, προσφέρει και αξιόπιστες λύσεις για επαγγελματικά οχήματα, όπως είναι η περίπτωση του Renault Express Van. Το «πολυεργαλείο» της Renault προσφέρεται και αυτό με δώρο το μίσθωμα ενός μήνα, το οποίο υπολογίζεται στα €459 πλην Φ.Π.Α.

Το Renault Express Van διατίθεται με τον diesel κινητήρα των 1.5 lt της Renault, ο οποίος αποδίδει 95 ίππους και αποτελεί τον καλύτερο συνεργάτη σας με τις εντυπωσιακά χαμηλές καταναλώσεις που σημειώνει (5,4 lt/100 km).

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube