6ο Athens Rally Sprint: 60 συμμετοχές στον Αγ. Μερκούριο

Αυτό το Σάββατο 2 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί το 6ο Athens Rally Sprint στην αγαπημένη Ε.Δ. Αγ. Μερκούριος, με 60 πληρώματα να δίνουν το «παρών».

Ο Αγ. Μερκούριος, η κορυφαία Ειδική Διαδρομή της Αττικής, προσέλκυσε εξήντα «ετοιμοπόλεμα» πληρώματα που θα έχουν μεγάλες μάχες με τα χρονόμετρα για να διεκδικήσουν πρωτιές και τίτλους, στο 6ο Athens Rally Sprint, 4ο φετινό γύρο του Κυπέλλου Ράλλυ Ασφάλτου Νότιας Ελλάδας.

Τα δύο «θηριώδη» Skoda S2000 των Καμπύλη - Σταμέλου και Νομικού - Ραβάνη, έχουν να αντιμετωπίσουν τα ταχύτατα Mitsubishi Lancer Evo των Κύρκου - Σταυρόπουλου και Αργυρίου – Πάσχου, για την πρωτιά του αγώνα. Ανάλογες μάχες θα έχουμε σε όλες τις ομάδες, με κορυφαίους συνδυασμούς όπως οι Αυγερόπουλος - Γιαβάσης, Τροβάς - Κόλλιας , Γάτσος - Αμαραντίδου, Κύρκος Δ.- Πετρόπουλος, Καραθανάσης Ν - Καραθανασης Β και Αμαξοπουλος – Μωραΐτη, μεταξύ άλλων.

Δυναμική είναι και η παρουσία των Ιστορικών αυτοκινήτων, με 19 συμμετοχές θρυλικών αγωνιστικών του παρελθόντος, άψογα συντηρημένων και έτοιμων για έντονο συναγωνισμό. Όλοι οι πρωταγωνιστές που διεκδικούν τους τίτλους της χρονιάς έδωσαν δυναμικό παρόν: Σταφυλοπάτης - Χατζηρήγας, Μανδρούκας- Τσάδαρης, Παραδείσης - Γ Σκούρας, Παραδείσης Π - Ποιμενίδης και η παρέα τους, θα ενθουσιάσουν τους θεατές με ήχο και εικόνα από το παρελθόν!

Τα πληρώματα θα περάσουν από την ειδική διαδρομή τρεις φορές το πρωί του Σαββάτου 2 Νοεμβρίου, με τον πρώτο να ξεκινά στις 10:03, στις 12:06 και στις 14:09, αντίστοιχα. Δείτε την αναλυτική λίστα συμμετοχών και το road book του αγώνα, στο site του ΑΣΣΟΑΑ.

Περισσότερες πληροφορίες:
email: assoaa@ymail.com
Τηλ.: 6972864431, 6974759800, 6974476407

[Πηγή: ΟΜΑΕ]