11ο PICK ΠΑΤΡΑΣ: Οι συμμετοχές άνοιξαν!

Το 11ο Διεθνές Σιρκουί Καρτ πατάει «γκάζι» και αρχίζει να μετρά αντίστροφα το χρόνο μέχρι το διήμερο 14-15 Σεπτεμβρίου του 2019.

Στα μέσα Σεπτεμβρίου και συγκεκριμένα το Σαββατοκύριακο 14-15/9 θα διεξαχθεί για 11η φορά το PICK, ο αγώνας καρτ που γίνεται στους δρόμους του κέντρου της πόλης της Πάτρας.

Η Διοργάνωση φιλοδοξεί και φέτος να φέρει στην Πάτρα και στη Δυτική Ελλάδα γενικότερα χιλιάδες επισκέπτες όπως και τα προηγούμενα χρόνια, προσφέροντας δυνατές συγκινήσεις με ένα εντυπωσιακό θέαμα υψηλής ταχύτητας και κορυφαίας δεξιοτεχνίας.

Όσοι οδηγοί επιθυμούν να πάρουν μέρος στο 11ο PICK, στην κορυφαία γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην περιοχή και ίσως στη χώρα, μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή αφού οι εγγραφές ξεκίνησαν από τις 15 Ιουλίου. Ήδη οι πρώτες σημαντικές συμμετοχές από τις καλύτερες ομάδες έχουν δηλώσει στα social media την πρόθεση τους να λάβουν μέρος. Για φέτος η Διοργάνωση προκηρύσσει 6 κατηγορίες: 60 ΜΙΝΙ-60 MINI B, JUNIOR, CLUB, SENIOR,  ROTAX DD2 MAX, ΚZ2-KZ3. Αξίζει να σημειωθεί ότι για την κατηγορία ΜΙΝΙ το παράβολο συμμετοχής θα είναι ΔΩΡΕΑΝ όπως και πέρυσι.

Ο τεχνικός και ο συμπληρωματικός  κανονισμός έχουν αναρτηθεί ήδη στις επίσημες ιστοσελίδες της Διοργάνωσης (www.pickpatras.gr), του Αυτοκινητιστικού Ομίλου Πατρών (www.aop.gr) και της Ομοσπονδίας Μηχανοκινήτου Αθλητισμού Ελλάδος, (http://www.omae-epa.gr/). Μέσα από τις σελίδες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για όλες τις λεπτομέρειες και τους όρους συμμετοχής.

Η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων συμμετοχής λήγει την Παρασκευή 06 Σεπτεμβρίου 2019 (00:00), ενώ όσοι οδηγοί υποβάλουν αίτηση μέχρι και τις 27 Αυγούστου θα έχουν έκπτωση 30%.

Τα μηνύματα που λαμβάνουν οι διοργανωτές δείχνουν ότι και η φετινή διοργάνωση, του PICK, θα καταγράψει ρεκόρ συμμετοχών οδηγών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ το πλήθος των παράλληλων εκδηλώσεων που έχουν προγραμματιστεί, προϊδεάζει και για αύξηση των επισκεπτών, αλλά και τη μετατροπή της πόλης σε μια μεγάλη γιορτινή πίστα.