EKO Ράλι Ακρόπολις: Πέτυχε δεν έτυχε!

EKO Ράλι Ακρόπολις: Πέτυχε δεν έτυχε!

Είμαστε όμως βέβαιοι πως το 2022 θα έχουμε έναν ακόμη καλύτερο αγώνα από αυτόν που είδαμε φέτος.  Το Ακρόπολις ήρθε για να μείνει. 

Είχαμε υποσχεθεί να επανέλθουμε μετά την πτώση της σημαίας του τερματισμού. 
Το Ακρόπολις του 2021 ήταν ένα στοίχημα. 
Στοίχημα για όλους όσοι έβαλαν ψυχή για να ξαναμπεί το καλαντάρι του WRC, για αυτούς που στη συνέχεια πάλεψαν να το οργανώσουν, για τους χορηγούς που επένδυσαν, για τους αφανείς ήρωες που δεν φωτογραφήθηκαν με τον πρωθυπουργό ή τον πρόεδρο της FIA, ακόμη και για τους θεατές που κατέκλυσαν (πολλές φορές με κακό καιρό) τις ειδικές για να δουν αυτό που στερήθηκαν τα τελευταία οκτώ χρόνια. 

Γενικό συμπέρασμα: Το EKO Ράλι Ακρόπολις πέτυχε! 
Τα σχόλια από τους υπεύθυνους της FIA δεν αφήνουν περιθώρια αμφισβήτησης. Ακρόπολις θα έχουμε και το 2022 και το 2023 και αυτό είναι η καλύτερη απόδειξη. 

Ναι, υπήρχαν αστοχίες. Υπηρξαν μικροπροβλήματα. Ανάμεσά τους οι «κακοί» θεατές. Ακυρώθηκε το Ελευθεροχώρι από τους απείθαρχους. Σώθηκαν στο «παρά ένα» 2-3 ακόμη ειδικές χάρη στις υπεράνθρωπες προσπάθειες της οργάνωσης. Ακούστηκε μπόλικη γκρίνια για την υπερειδική στο Σύνταγμα, για το θέαμα που δεν προσέφερε και τον αποκλεισμό θεατών. 
Έκλεισαν προσβάσεις στις ειδικές νωρίς και έμειναν εκτός νυμφώνα πολλοί. 
Ο κορονοϊός εμπόδισε ακόμη περισσότερους να απολαύσουν το «χωρίο» των μηχανικών στη Λαμία. 

Ωστόσο όλα αυτά ήταν λίγα και μικρά μπροστά στο τεράστιο «μπράβο» σε όλους όσοι ολοκλήρωσαν τη δύσκολη προσπάθεια της «ολικής επαναφοράς». 

Δεν θα μπούμε σε λεπτομέρειες και ονόματα. Όλοι όσοι ενεπλάκησαν από τον πρώτο ως τον τελευταίο κατάθεσαν ψυχή. 
Θα υπογραμμίσουμε όμως ένα πράγμα. Αυτό που μας άρεσε περισσότερο: Η προβολή του αγώνα ήταν μοναδική. Πληρέστερη από κάθε άλλη φορά. Από την Cosmote TV που «έστησε» ειδικό κανάλι για το Ακρόπολις, έως τα δελτία ειδήσεων (αλλά και άλλες εκπομπές) της τηλεόρασης που προέβαλαν στιγμιότυπα του αγώνα, κάτι στο οποίο δενμας είχαν συνηθίσει. 

Κερασάκι στην τούρτα η νίκη του 20χρονου Kalle που έδωσε μια άλλη γεύση στον αγώνα. 

Και του χρόνου λοιπόν. 
Είμαστε σίγουροι πως οι όποιες αστοχίες θα διορθωθούν. 
Είμαστε ακόμη πιο σίγουροι πως όσο καλά και να προετοιμάσεις το Ακρόπολις του 2022, πάντα θα υπάρχει κάτι για το οποίο θα πρέπει να τρέχεις στο «και ένα».
Είμαστε όμως βέβαιοι πως το 2022 θα έχουμε έναν ακόμη καλύτερο αγώνα από αυτόν που είδαμε φέτος. 
Το Ακρόπολις ήρθε για να μείνει. 

Είμαστε όμως βέβαιοι πως το 2022 θα έχουμε έναν ακόμη καλύτερο αγώνα από αυτόν που είδαμε φέτος - Το Ακρόπολις ήρθε για να μείνει. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube