Pagani Huayra με μοτέρ Daewoo. Τύφλα να 'χει η ορίτζιναλ! [video]

Pagani Huayra με μοτέρ Daewoo. Τύφλα να 'χει η ορίτζιναλ! [video]

Βιετναμέζοι φτιάχνουν μια Pagani Huayra από το τίποτα και το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό.

Νομίζετε ότι η Pagani Huayra κατασκευάζεται στην Ιταλία, ε; Κι όμως, τούτη δω είναι προϊόν Βιετναμέζων μερακλήδων και φτιάχτηκε από το μηδέν. 

Από κάτω κρύβεται ένα ατσάλινο πλαίσιο και το αμάξωμα είναι από φάιμπεργκλας, αλλά το αξιοθαύμαστο είναι ότι αυτοί οι δεξιοτέχνες δεν είχαν καν ένα πραγματικό μοντέλο εμπρός τους για να το αντιγράψουν σωστά.

Αντ' αυτού, βασίστηκαν σε ό,τι έβλεπαν από ένα μοντελάκι Pagani Huayra σε σμίκρυνση και φωτογραφίες από το ίντερνετ. Κι όμως, το δημιούργημά τους είναι εξαίσιο, με μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες.

Μια Pagani Huayra βολτάρει στις φτωχογειτονιές του Βιετνάμ. Αν έχεις μεράκι και ταλέντο, όλα γίνονται

Τα λειτουργικά φώτα, τα ενεργά αεροδυναμικά βοηθήματα, οι τέσσερις απολήξεις της εξάτμισης, οι πόρτες που ανοίγουν προς τα πάνω κι η επιλογή των ζαντών κάνουν τη διαφορά.

Pagani Huayra

Προφανώς δεν είναι όλα τέλεια. Σε σύγκριση με μια γνήσια Pagani Huayra, βρίσκουμε κάμποσες ατέλειες όπως τα ψηλοπρόφιλα ελαστικά. Τους πλαϊνούς καθρέφτες που είναι μεγαλύτεροι από τους κανονικούς. Τη μεγαλύτερή από το κανονικό φάσα του πίσω προφυλακτήρα. Τις εξατμίσεις που έχουν μικρότερη κλίση από τις εργοστασιακές.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Μοναδική έκδοση Pagani Huayra NC με 830 άλογα

Αλλά όλα τα παραπάνω είναι λεπτομέρειες. Συνολικά η κατασκευή είναι πολύ εντυπωσιακή και το χρώμα που έχουν επιλέξει, κολακεύει τον κόπο τους.

Pagani Huayra

Θα περίμενε κάποιος ότι οι δημιουργοί θα είχαν εξαντληθεί στο αμάξωμα και το εσωτερικό θα ήταν ριγμένο σε έμπνευση κι εκτέλεση. Κάθε άλλο. Οι φωτογραφίες μάς διαψεύδουν.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Pagani Huayra: Το νέο αριστούργημα της Pagani

Έχουν δώσει τον καλύτερό τους εαυτό και τα χειροποίητα καθίσματα, το τιμόνι κι ο πίνακας των οργάνων, είναι απόδειξη της αποφασιστικότητας των Βιετναμέζων. Κάτι πρέπει να κάνουν όμως με τα πατάκια και τα πεντάλ.

Pagani Huayra

Ένα τέτοιο αριστούργημα άξιζε κάτι καλύτερο από τα μηχανικά μέρη από το Daewoo Espero της δεκαετίας του '90. Κι όμως, αυτό το άνοστο κορεατικό σεντάν κρύβεται κάτω από την εντυπωσιακή γαλάζια Pagani Huayra.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Pagani Huayra BC Pacchetto Tempesta: Μια ακόμα ειδική έκδοση για το ιταλικό σούπερκαρ

Το μοναδικό πλεονέκτημα του οικογενειακού μοντέλου ήταν η σχεδίαση του οίκου Bertone κι η αξιοπιστία των δοκιμασμένων κινητήρων της GM.

Pagani Huayra

Οι αριστοτέχνες από τη νοτιοανατολική Ασία έχουν τοποθετήσει το μοτέρ στο κέντρο, ακριβώς όπως κι ο twin-turbo V12 που προέρχεται από την AMG και κινεί τη γνήσια Huayra.

Μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε ότι η Pagani είναι η ομορφότερη ρεπλίκα που έχει φτιάξει η συγκεκριμένη ομάδα. Ανώτερη από τις προηγούμενες δημιουργίες τους, τη Lamborghini Aventador, τη Bugatti Chiron και τη La Ferrari.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube