Bentley: Δεν εξελίσσουμε άλλο SUV εκτός της Bentayga

Bentley: Δεν εξελίσσουμε άλλο SUV εκτός της Bentayga

Ο CEO, Andrian Hallmark, διαψεύδει τις φήμες για ένα μικρότερο SUV.

Η Bentley δεν εξελίσσει αυτή τη στιγμή άλλο SUV εκτός της Bentayga όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος και CEO της εταιρείας Andrian Hallmark μιλώντας στο Carsales. Οι δηλώσεις αυτές έρχονται να διαψεύσουν τις φήμες που κυκλοφορούσαν στο διαδίκτυο για μια πιθανή coupe έκδοση της Bentayga ή και για ένα νέο πολυτελές SUV με μικρότερες διαστάσεις.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Bentley Bentayga Speed - το ταχύτερο SUV στον κόσμο [video]

Bentley Bentayga Speed

Πιο συγκεκριμένα, στην ερώτηση για το αν η Bentley εξελίσσει κάποιο νέο SUV ο Andrian Hallmark απάντησε «Δεν εξετάζουμε κάτι τέτοιο. Έρχεται στο κοντινό μέλλον κάποιο coupe-SUV; Όχι. Θα μπορούσαμε να φανταστούμε κάποιο διαφορετικό SUV στο μέλλον; Ναι. Είναι κάτι που κοιτάμε αυτή τη στιγμή; Όχι.»

Παρόλα αυτά, η εταιρεία ενδιαφέρεται για περαιτέρω εξέλιξη και βελτίωση της Bentayga: «Η Bentayga αφορά περίπου το 50% των πωλήσεων της Bentley από το ξεκίνημα της πορείας της. Έχει γίνει ήδη το πιο εμπορικό μοντέλο στην ιστορία της Bentley. Θα την βελτιώσουμε μέσω της τεχνολογίας. Δεν έχουμε καν αγγίξει την επιφάνεια των δυνατοτήτων της.»

Bentley EXP 100 GT

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αποκαλύφθηκε η νέα Bentley EXP 100 GT [video]

Για τα σχέδια εξηλεκτρισμού της Bentley τα οποία παρουσιάστηκαν με το φουτουριστικό πρωτότυπο EXP 100 GT, o Hallmark δήλωσε: «Πρέπει να ξυπνάμε νωρίτερα, να κοιμόμαστε αργότερα και να δουλεύουμε σκληρότερα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Θέλουμε το πρώτο ηλεκτρικό όχημα με μπαταρία στο δρόμο πριν από το 2025. Αν είναι εφικτό να γίνει νωρίτερα θα το κάνουμε. Τα σημαντικότερα κριτήρια για αυτό είναι πρώτα να κατασκευάσουμε μια εξαιρετική Bentley και μετά να της δώσουμε εξαιρετικές επιδόσεις Bentley.»

«Οι εξελίξεις στην τεχνολογία των μπαταριών είναι εκεί. Είτε μιλάμε για το νέο βήμα στις μπαταρίες ιόντων λιθίου ή τις μπαταρίες solid-state. Θα γίνουν μεγαλύτερες επενδύσεις στην τεχνολογία των μπαταριών μέσα στα επόμενα 10 χρόνια από ότι έγιναν τα προηγούμενα 100. Θα δούμε μεγάλες αλλαγές μέσα στα επόμενα 10 χρόνια που δεν μπορούμε να προβλέψουμε αυτή τη στιγμή.»

Bentley Flying Spur

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Επίσημο: Νέα Bentley Flying Spur [video]

Αναφερόμενος στις πωλήσεις της Bentley ο Hallmark πρόσθεσε: «Πέρυσι πουλήσαμε 10.000 αυτοκίνητα με το 50% της υποθετικής γκάμας μας. Τα νέα μοντέλα Flying Spur και Continental GT Cabriolet που μόλις παρουσιάσαμε θα προσθέσουν σε αυτό. Πήγαμε από τη ζημιά στην κερδοφορία μέσα στο πρώτο μισό του 2019. Αυτό δεν είναι κάτι που συμβαίνει στην τύχη.»

Πηγή: Carsales

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube