Να Aventador, να μάλαμα

Να Aventador, να μάλαμα

Η Liberty Walk αναλαμβάνει με την ακραία αντίληψή της για τα widebodied αυτοκίνητα να στείλει μια Lamborghini Aventador SV, σε ένα άλλο, παράλογο(;) επίπεδο.

Αλήθεια εσείς γνωρίζετε κάποιον που να βλέπει μια Lamborghini Aventador LP 750-4 Superveloce και να θεωρεί ότι το μηχάνημα της Sant’Agata δεν αφήνει αποτύπωμα της προκοπής στο δρόμο;

Εάν είστε λοιπόν ένας από αυτούς, υπάρχει η Liberty Walk -ελάτε, μην ντρέπεστε! Βγάλτε τον κάγκουρα από μέσα σας. Εμένα πάντως η Liberty Walk είναι ο αγαπημένος μου tuner.

O Ιάπωνας βελτιωτής προτείνει μια νέα προσέγγιση για το κουστούμι της Aventador SV. Είχε ετοιμάσει και λίγους μήνες πριν ένα τέτοιο, αλλά δεν είχε την «υπογραφή» του με τα τετράπαχα φτερά. Με αποτέλεσμα να μας αρέσει περισσότερο αυτό της Novitec Torado.

Κι εκεί που λέγαμε ότι θα φτιάξουμε της SV μας στους Γερμανούς, η Liberty Walk επανήλθε κόβοντας και ράβοντας για να ραφτούν τα νέα ρούχα του βασιλιά. Ρούχα απόκοσμα, αν σκεφτείς πως μόνο 600 κομμάτια από την SV Coupe θα κυκλοφορήσουν στον πλανήτη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Πάρτε μια Lambo Aventador SV πακέτο με ασορτί σκάφος! [video]

Όχι, πείτε μας! Δείτε το εμπρός χείλος, τις πλευρικές προεκτάσεις στις «φούστες», κάτω από τις πλευρικές εισαγωγές αέρα της Liberty Walk. Δεν είναι υπέροχα; Και στη συνέχεια έχουμε κάστομ ζάντες για το 12κύλινδρο θηρίο, φτιαγμένες από την Sky Forged Performance Wheels. Χάρη δε στο μίγμα της υπερβολικά εξωστρεφούς σχεδίασης και τη χτυπητή απόχρωση του μπλε στις ζάντες, οι τροχοί της Aventador Superveloce κάνουν «μπαμ» από χιλιόμετρα.

 

Μπορεί σε εμάς τους διακριτικούς Ευρωπαίους, το αποτέλεσμα να φαίνεται κραυγαλέο, αλλά αν πάρετε μια ανάσα για να σκεφτείτε την σχιζοφρενή ιαπωνική κουλτούρα στα custom car, αυτή η Aventador δεν φαίνεται και τόσο ακραία. Πάντα μιλώντας για μια Lambroghini από έναν JDM tuner. Και όποιος τρώει χρόνο σερφάροντας στο web για αυτοκίνητα και tuning, θα έχει φυσικά δει τις Lamborghini-πολυελαίους LED του Tokyo. Και δεν μιλάμε μόνο για παλιά μοντέλα, όπως η Murciélago και η Gallardo, αλλά για μια τρέλα που έχει χτυπήσει ακόμα και την Aventador.

Για του λόγου το ασφαλές, δείτε και μια Aventador Roadster με 30 χιλιάρικα σε LED… Ότι πρέπει για να την κρεμάσεις στο ταβάνι της Barbarella και της Boom Boom! Ντισκομπάλα V12!

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube