Μια Ferrari 458 με wide-body είναι ό,τι πρέπει για κάνεις στράκες το Monaco

Μια Ferrari 458 με wide-body είναι ό,τι πρέπει για κάνεις στράκες το Monaco

Με το Πριγκιπάτο να βρίθει από σούπερκαρ και οι Ferrari με τις Lambroghini να είναι ψωμοτύρι τι χρειάζεται για να ξεχωρίζεις. Μα φυσικά κάτι διά χειρός Liberty Walk!

Το τίμημα με την οδήγηση ενός πολύ φαρδιού και χαμηλού σούπερκαρ στους στενούς δρόμους του Μonaco είναι πόσο αυτό σε ανταμείβει σε σχέση με άλλα σούπερκαρ που μοιράζονται αυτούς του δρόμους μαζί σας. Με την Liberty Walk 458 πάντως αξίζει το τίμημα.

Στην περίπτωση που κάποιος κρατά αρχείο, υπάρχει ένα μεγάλο ποσοστό από Liberty Walk 458, η ιστορία των οποίων έχει καταλήξει στα να γίνουν «για σκραπ» -κυριολεκτικά. Στο τέλος της ημέρα όμως δεν μπορούμε παρά να θαυμάσουμε τους τύπους που προχωρούν σε τέτοιες κατασκευές –τουλάχιστον, εγώ-, αλλά και να γελάμε (πικρά) με την ιδέα τι μπορεί να επιφυλάσσει η κακή τύχη στον οδηγό του.

Αλλά πέρα απ’ όλα αυτά και τελείως σοβαρά, αυτή η γκρι μεταλλική Liberty Walk Ferrari 458 που απαθανατίστηκε από την Jeroen VDB Photography και ποσταρίστηκε στο Autogespot, δικαίως προσήλκυσε τέτοιο πλήθος στο Monaco. Και είναι εύκολο να καταλάβεις το γιατί.

Οι προεκτάσεις στα φτερά, η τεράστια πίσω πτέρυγα και όλο αυτό το καρμπονμάνι που φοράει το αυτοκίνητο είναι πράγματα που δεν θα ήθελες να χάσεις με καμία δύναμη. Όσο για τις επιδόσεις, να θυμίσουμε ότι χωρίς καμία βελτίωση, τα 570 άλογα της 458 Italia μπορούν να τη στείλουν να βρει τα πρώτα 100 km/h από στάση σε μόλις 3,4”.

Και στην περίπτωση που είστε φαν της νέας Ferrari 488, να τι μπορεί να κάνει ο ιαπωνικός βελτιωτικό οίκος για εσάς. Εγώ πάντως περιμένω κάτι σε Liberty Walk Portofino

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Honda S660 by Liberty Walk
 
 
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube