Πάρτε μια Lambo Aventador SV πακέτο με ασορτί σκάφος! [video]

Πάρτε μια Lambo Aventador SV πακέτο με ασορτί σκάφος! [video]

Αν είστε λάτρεις της ταχύτητας και οι δρόμοι δεν σας φτάνουν, ιδού η ιδανική λύση!

Η Aventador SV είναι ένα από τα πιο γρήγορα σούπερκαρ, αφού κάνει το 0-100 km/h σε 2,8” και ξεπερνά τα 350 km/h. Το κακό είναι όμως ότι το 70% του πλανήτη καλύπτεται από νερό.

Πώς λοιπόν μπορεί να τη βρει ένας φαν της ταχύτητας αν ξεμείνει από δρόμους; Απλό: αγοράζει κι ένα ασορτί ταχύπλοο καταμαράν.

Αν έρθει μάλιστα σε επαφή με τoν ιστότοπο πολυτελών αγορών JamesEdition, θα μπορεί να τα αγοράσει και τα δύο πακέτο, αφού τον φέρουν σε επαφή με τον πωλητή στο Fort Lauderdale της Florida.

H Aventador SV Roadster είναι ειδική παραγγελία, βαμμένη σε χρώμα Verde Singh, με πολλά έξτρα, 1.127 km στο οδόμετρο και πλήρη εργοστασιακή εγγύηση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε τη Lamborghini Aventador LP700-4 Roadster [video]

Ειδική παραγγελία είναι και το ταχύπλοο MTI G6 52 ποδιών της Marine Technologies. Κατασκευασμένο εξολοκλήρου από ανθρακονήματα CFRP, μπορεί να μην έχει τους marinized V12 της Lamborghini, αλλά έχει δύο αγωνιστικούς Mercury Racing 1550 με διπλό πρόγραμμα λειτουργίας που δίνει είτε 1.350 ίππους με απλή αμόλυβδη βενζίνη για απλούς… περιπάτους, είτε 1.550 ίππους με αγωνιστικό καύσιμο ΑΚΙ 112 οκτανίων. Στη δεύτερη περίπτωση το σκάφος ξεπερνά τα 290 km/h στο νερό!

Δεν είναι όμως μόνο οι προδιαγραφές του σκάφους που εντυπωσιάζουν. Δεν λέγεται τυχαία Superveloce”, αφού είναι βαμμένο στο ίδιο χρώμα Verde Singh με διακοσμητικά από carbon κι έχει φανάρια, πόρτες, καθίσματα, όργανα και αδιαβροχοποιημένους διακόπτες, όλα ίδια η παρόμοια με της Aventador SV.

To σκάφος, που εμφανίστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή The Secret Lives of the Super Rich” πήρε δύο χρόνια για να κατασκευαστεί και κόστισε $2.350.000 (€2.100.000). Τώρα, λόγω «οικογενειακού συμβάντος», ο ιδιοκτήτης αναγκάζεται να το πουλήσει «παρά τη θέλησή του» αντί $2.199.000 (€1.960.000) μαζί με τη Lamborghini, σε ένα “Ultimate SV Package”!

Και για να σας το κάνουμε ακόμα πιο δελεαστικό, θα σας πούμε ότι στην τιμή περιλαμβάνεται και το σούπερ-ντούπερ ανακλινόμενο τρέιλερ ρυμούλκησης, που κάνει από μόνο του $100.000 (€89.200)!

[Πηγή: JamesEdition]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube