Η Ferrari 488 της Liberty Walk είναι… ξεδιάντροπη

Η Ferrari 488 της Liberty Walk είναι… ξεδιάντροπη

Η Liberty Walk «περιποιήθηκε» την Ferrari 488. Όπως σε κάθε τέτοια περίπτωση, άλλοι θα λατρέψουν το αποτέλεσμα και άλλοι θα αηδιάσουν.

Για κάποιους, τα εξωτικά υπεραυτοκίνητα κατασκευαστών όπως η Ferrari, η Lamborghini και η Porsche είναι έργα τέχνης. Και βρίσκουν ιεροσυλία οποιασδήποτε επέμβαση στο σχεδιασμό.

Άλλους πάλι τους ιντριγκάρει πολύ να πειράζουν αυτοκίνητα-θρύλους. Υπάρχουν συγκεκριμένοι οίκοι που ασχολούνται πολύ με τέτοιου είδους βελτιώσεις και πελάτες πρόθυμοι να ξοδέψουν πολλά χρήματα για να εκφράσουν την εκκεντρικότητά τους. Άλλωστε, το χρήμα δεν συμβαδίζει πάντα με το καλό γούστο. Ούτε είναι πάντα στις τσέπες ανθρώπων με αυτοκινητική κουλτούρα.

Η Liberty Walk είναι μία από τις εταιρείες που βελτιώνει αισθητικά υπεραυτοκίνητα. Έχει ασχοληθεί με τη Lamborghini Huracán, τη McLaren 650 S, με την Ferrari 458 και εσχάτως και με τη Ferrari 488. Την οποία παρουσίασε για πρώτη φορά στο Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Τόκιο.

Η Liberty Walk ονομάζει το πρότζεκτ LB 488 Works-R. Χαρακτηριστικό του αυτοκινήτου είναι οι προσθήκες στα φτερά με γυμνά πριτσίνια. Διαθέτει μια πτέρυγα duck tail στο πίσω μέρος, φούστες στα μαρσπιέ, σπόιλερ που ξύνει τσίχλες από την άσφαλτο στο εμπρός μέρος και ένα ακόμη πιο επιθετικό diffuser από το εργοστασιακό. Διαφορετικές είναι και οι ζάντες, Forgiato Dieci-C σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα, με φαρδύτερο offset. Ίδιου χρώματος είναι η οροφή και οι καθρέφτες. Μέσα τους διακρίνονται οι κτηνώδεις… λαχανί χρώματος δαγκάνες, που από ό,τι φαίνεται έχουν το διπλάσιο μέγεθος των εργοστασιακών. Πέρα από αυτό και το υπερβολικό χαμήλωμα, σε βαθμό που το αυτοκίνητο μοιάζει αδύνατο να οδηγηθεί στην πράξη, άλλες επεμβάσεις στα μηχανικά μέρη δεν αναφέρονται.





[Πηγή Carbuzz]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube