Τους ξέφυγε… η Alfa Romeo Stelvio

Τους ξέφυγε… η Alfa Romeo Stelvio

Πρόωρα αποκαλυπτήρια για την Alfa Rome Stelvio, ύστερα από διαρροή video από τη γραμμή παραγωγής.

Η Fiat Chrysler Automobiles μας έκανε ένα απρόσμενο δώρο. Σε ένα video που κυκλοφόρησε στο youtube και αφορούσε στο εργοστάσιο Fiat Cassino, εκεί όπου παράγεται η Alfa Romeo Giulia, υπήρχε ένα πλάνο που έδειχνε να βγαίνει από την γραμμή συναρμολόγησης ένα SUV Alfa Romeo, ολοκληρωμένο, στην τελική του μορφή.

Το αυτοκίνητο ήταν η Alfa Romeo Stelvio. Οι άνθρωποι της εταιρείας έσπευσαν αμέσως να κατεβάσουν το video, αλλά ήταν ήδη αργά καθώς είχαν ήδη γίνει τα σχετικά screenshots που κάνουν τώρα το γύρο του διαδικτύου. Παρότι είχαμε δει την Stelvio να δοκιμάζεται τους τελευταίους μήνες, σε διάφορα μέρη στην Ευρώπη, μεταξύ άλλων και στο Nürburgring, δεν είχαμε ως τώρα την ευκαιρία να την θαυμάσουμε χωρίς καθόλου καμουφλάζ.

Δεν είναι ακόμη βέβαιο αν η Alfa Stelvio θα κάνει το ντεμπούτο της σε λίγες εβδομάδες, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού ή τον Νοέμβριο στο Los Angeles Auto Show. Στόχος της Alfa είναι να φέρει στην αγορά έναν ανταγωνιστή της Porsche Macan και της Jaguar F-Pace, διεκδικώντας ένα σημαντικό μερίδιο αγοράς στα πολυτελή σπορ SUV υψηλού κύρους. Η Stelvio βασίζεται σε μία παραλλαγή της πλατφόρμας της Giulia και προφανώς θα μοιράζεται τα ίδια βασικά μηχανικά μέρη. Αυτό σημαίνει ότι είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα δούμε και μία έκδοση Quadrifoglio με τον biturbo V6 των 2,9 λίτρων με τους 510 ίππους και τα 62,1 kgm ροπή.

[Πηγή Autoguide]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube