Η Alfa Romeo Stelvio ξεφορτώνεται λίγο από το καμουφλάζ της

Η Alfa Romeo Stelvio ξεφορτώνεται λίγο από το καμουφλάζ της

Οι νέες φωτογραφίες του SUV της Alfa δείχνουν σαφώς πιο ξεκάθαρα τη σχεδίαση του πίσω μέρους.

Σε όλες τις κατασκοπευτικές φωτογραφίες και τα video της Alfa Romeo Stelvio μέχρι σήμερα, το πίσω μέρος της καλυπτόταν εντελώς από ένα άκομψο «κουτί».

Τώρα είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε το αυτοκίνητο με σαφώς λιγότερο καμουφλάζ, πιο κοντά στην τελική του μορφή, αφού ήδη βρίσκεται σε φάση τελικών δοκιμών. Τις εικόνες τράβηξε ένας αναγνώστης του αδελφού μας βρετανικού Autocar, κάπου στη Βόρεια Ιταλία.

Πάντως, αν και ουσιαστικά το σχήμα του αυτοκινήτου παραμένει ακόμα μυστικό μοιάζει να υποστηρίζει όπως πρέπει τη σπορ εικόνα που κάθε Alfa Romeo οφείλει να έχει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Test drive: Alfa Romeo Giulia 2.2 Diesel 180

Αν και δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το τοπίο σχετικά με τις ημερομηνίες παρουσίασης και παραγωγής του νέου μοντέλου, το πιθανότερο είναι πως θα τη δούμε επίσημα στις αρχές του 2017 και οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν το δεύτερο μισό της ίδιας χρονιάς.

Αυτό επιβεβαιώνει την καθυστέρηση του αρχικού πλάνου που ήθελε την Alfa Romeo να έχει διαθέσει στην αγορά οκτώ νέα μοντέλα μέχρι το 2018. Από αυτά μόνο η Giulia (διαβάστε τη δοκιμή της έκδοσης Quadrifoglio) έχει παρουσιαστεί ήδη και μάλιστα μας έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το εν λόγω πλάνο δε θα ολοκληρωθεί πριν το 2020.

[www.autocar.co.uk]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube