Διαρροή: Νέο Volvo S90, ανεπίσημη εμφάνιση [upd+νέες φωτογραφίες]

Διαρροή: Νέο Volvo S90, ανεπίσημη εμφάνιση [upd+νέες φωτογραφίες]

Προγραμματισμένο να αποκαλυφθεί πλήρως αργότερα μέσα στην ημέρα, το νέο Volvo S90 έκανε ανεπίσημη εμφάνιση με μια πόζα προφίλ στο web.

To νέο Volvo S90, αντικαταστάτης του S80, έχει «αποκαλυφθεί» ουκ ολίγες φορές μέσω μοντέλων υπό κλίμακα, αυτό και η στέισον εκδοχή του το Volvo V90.

Η αλήθεια βέβαια είναι, κρίνοντας από τη διαρρεύσασα φωτογραφία που βλέπετε, ότι το S90 δείχνει πιο γοητευτικό σε φυσική κλίμακα απ’ ό,τι υπό κλίμακα. Η εικόνα που βλέπουμε επαληθεύει την εικόνα-teaser που έδωσε στη δημοσιότητα η Volvo πριν από δύο εβδομάδες, όπου ξεχωρίζουμε τα εμπρός φανάρια τεχνολογίας LED σε σχήμα της σφύρας του Θορ, το χρωμέ πλαίσιο των παραθύρων, αλλά και το μεγάλο τεταρτημόριο στο πίσω τζάμι και τα πίσω φώτα σχήματος «C».

Η καμπίνα βρίσκεται στο ίδιο μήκος κύματος με το εξωτερικό του αυτοκινήτου, με σύστημα πολυμέσων αλά τάμπλετ που δεσπόζει στο ταμπλό, αλλά και τη νέα αντίληψη που κυριαρχεί στη σουηδική εταιρεία με την εξάλειψη μπουτόν και διακοπτών για ένα καθαρό look.

Στο σημείο αυτό να επαναλάβουμε ότι το νέο Volvo S90 πατά πάνω στην πλατφόρμα Scalable Product Architecture (SPA) και η γκάμα των κινητήρων θα περιλαμβάνει τέσσερις βενζινοκινητήρες και πετρελαιοκινητήρες, συν μια επαναφορτιζόμενη υβριδική έκδοση. Όσο ανεπιτυχώς αντιπαρατέθηκε το S80 με τον premium ανταγωνισμό των Jaguar XF, Mercedes-Benz E-Class, BMW 5 Series, και Audi A6. τόσο με μεγαλύτερη επιτυχία αναμένεται να το κάνει το νέο S90, αποτελώντας τη ναυαρχίδα μιας νέας γενιάς μοντέλων Volvo που πόρρω απέχει από την απελθούσα. Κάτι που μπορούμε να πούμε με σχετική βεβαιότητα, καθώς οδηγήσαμε κατ' αποκλειστικότητα το πρωτότυπο Costello πάνω στο οποίο βασίζεται το νέο S90.

Μείνετε συντονισμένοι, καθώς αργότερα σήμερα, σε έξι ώρες περίπου, θα λανσάρει επίσημα το αυτοκίνητο σε ειδική εκδήλωση στη γενέθλια πόλη της εταιρείας, στο Gothenburg.

[Πηγή autoblog.nl]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube