Bugatti Chiron: Και το ταχύτερο camera car στον κόσμο [video]

Bugatti Chiron: Και το ταχύτερο camera car στον κόσμο [video]

Πώς θα μπορούσε να κινηματογραφήσεις μια Chiron που επιταχύνει, μένοντας δίπλα της; Μα φυσικά με μια άλλη Chiron!

Kαι για να το πετύχει ο Γάλλος κατασκευαστής hypercar εξέλιξε το δικό του σύστημα συγκράτησης της κάμερας κινηματογράφησης για να είναι σίγουρος ότι δεν θα πέσει!

Επανερχόμαστε ή μάλλον η Bugatti επανήλθε στο θέμα, διότι πολλοί αναρωτήθηκαν -μεταξύ αυτών και πολλοί από εσάς- πώς κατάφερε μια κάμερα να κρατηθεί δίπλα στη Chiron του Juan Pablo Montoya που επιτάχυνε πάση δυνάμει. Μήπως είναι ψεύτικο το απίστευτο ρεκόρ 0-400 km/h σε 32” 6;

Τα αυτοκίνητα με την κάμερα, οι μάκινες στην κινηματογραφική γλώσσα, είναι δύσκολα στο χειρισμό και πονοκέφαλος για τους μακενίστες. Πιστέψτε μας, μας έχουν ταλαιπωρήσει και ο φωτογράφος-οπερατέρ μας, ο Θανάσης Κουτσογιάννης, αλλά και εμείς ως μακενίστες, έχουμε αποκτήσει μεγάλη εμπειρία στο θέμα. Αλλά άλλο αυτό που κάνουμε εμείς και άλλο να οδηγείς ένα camera car, φτάνοντας τα 400 km/h δίπλα σε ένα άλλο αυτοκίνητο που πηγαίνει άλλα τόσα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δείτε την Bugatti Chiron να γράφει 0-400-0 km/h σε 42” [video]

Στην ερώτηση λοιπόν «πώς στο διάτανο απαθανατίζεις μια Chiron πιάνει το 400;», η απάντηση είναι, «Με μια άλλη Chiron!». Έτσι μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η Bugatti χρησιμοποίησε κι ένα δεύτερο αυτοκίνητο εμβληματικού hypercar της για το run του παγκόσμιου ρεκόρ. Αλλά η εταιρεία παραμένει φειδωλή στην πληροφόρηση σχετικά με το σύστημα που εξέλιξε για να ασφαλίσει την κάμερα στη θέση της. Είμαστε σίγουροι πάντως ότι θα ήταν σπέσιαλ, καθώς με την κλασική βεντούζα, του απλούς σφιγκτήρες για τους βραχίονες και την έξτρα ασφάλιση με κολλητική ταινία, σε τέτοιες ταχύτητες δεν γίνεται δουλειά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δείτε τη Chiron να πιάνει τα 400 σε 32” 6 [video]

 
 
 
 
 
 

[Πηγή Bugatti]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube