Honda Civic που θέλει να γίνει Lamborghini Huracán

Honda Civic που θέλει να γίνει Lamborghini Huracán

Για την ακρίβεια στη Huracán όταν το κοιτάς από μπροστά και στο Tesla Model S Plaid όταν το παρατηρείς από πίσω.

Honda Civic - Lamborghini Huracán

Τα Honda Civic είναι από τα ελάχιστα καθημερινά μοντέλα με τόσο φανατικούς θαυμαστές. Οι Χοντάκηδες λατρεύουν την απλότητα, την αξιοπιστία και την πρακτικότητά τους, αλλά κυρίως τους υψηλόστροφους κινητήρες των διάφορων γενεών Civic, από τα παλιότερα VTEC ως τα Type R.

Ένας ιδιοκτήτης όμως δεν αρκέστηκε στην εμφάνιση που είχε επιλέξει η Honda και θεώρησε ότι ορισμένες τροποποιήσεις θα το έκαναν πολύ πιο όμορφο κι επιθυμητό. Δεν είμαστε τόσο σίγουροι ότι τα κατάφερε.

Honda Civic διχασμένη προσωπικότητα επιθυμεί απεγνωσμένα να μοιάσει εμφανισιακά με 4πορτη Lamborghini Huracán

Το Civic όγδοης γενιάς έχει φορέσει μια σειρά από εξαρτήματα εμπνευσμένα από τη Lamborghini για να ξεχωρίσει. Σε αντίθεση με άλλες προσπάθειες που τελικά κρίνονται επιτυχημένες, δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να χαρακτηριστεί ρέπλικα. Απλώς ένα παράτολμο Civic με κάποια στοιχεία εμπνευσμένα από τη Huracán.

Honda Civic - Lamborghini Huracán

Οι κυριότερες αλλαγές βρίσκονται στο μπροστινό μέρος, όπου η εργοστασιακή μάσκα έχει αντικατασταθεί με έναν κάστομ προφυλακτήρα με τεράστιες, τριγωνικές εισαγωγές αέρα. Κάλυπτει μάλιστα μέρος των φωτιστικών σωμάτων που τελικά όντως αποκτούν σχήμα παρόμοιο με αυτούς της Huracán.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Τρομακτικό ατύχημα με Honda Civic Type R που κόπηκε στα δύο

Προέκταση στο μπροστινό μέρος του καπό προσδίδει λίγη αγριάδα και κάποια ομοιότητα με το μοντέλο της Lamborghini. Η οροφή είναι βαμμένη μαύρη μέχρι και τις πίσω κολόνες, ώστε να μειωθεί ο οπτικός όγκος της και να μοιάζει περισσότερο με χαμηλό κουπέ.

Honda Civic - Lamborghini Huracán

Στο πίσω μέρος, ο ιδιαίτερου γούστου ιδιοκτήτης έχει εγκαταστήσει μια πελώρια αεροτομή κι έναν διαχύτη που εκτείνεται προς τα πίσω. Σε συνδυασμό με τον εύθραυστο κι εκτεταμένο μπροστινό προφυλακτήρα, το συγκεκριμένο Civic θα είναι εφιάλτης στο παρκάρισμα. 

Και βέβαια, ο οδηγός δεν πρέπει να βλέπει το παραμικρό από τον μεσαίο καθρέπτη, τομέα όπου έτσι κι αλλιώς χώλαινε το Civic όγδοης γενιάς.

Honda Civic - Lamborghini Huracán

Τα πίσω φώτα έχουν βαφτεί με τέτοιο τρόπο και καλυφτεί με ταινία σε σχήμα πλάγιου Υ ώστε να θυμίζουν τα φωτιστικά σώματα που έχουν πολλά μοντέλα της Lamborghini τα τελευταία χρόνια. 

Στα δικά μας μάτια όμως, θυμίζει πολύ το Tesla Model S Plaid, ειδικά το βελτιωμένο Plaid της Unplugged Performance που συμμετέχει στην ανάβαση του Pikes Peak.

Ελπίζουμε τα παραπάνω να λειτουργήσουν αποτρεπτικά και να μη δούμε κάτι αντίστοιχο σε συγκεκριμένες συνοικίες της Αθήνας.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube