Performance App από τη Ford στη SEMA [video]

Performance App από τη Ford στη SEMA [video]

Η Ford παρουσίασε στη SEMA μια νέα εφαρμογή για smartphones, καταγραφής και προβολής δεδομένων από το γυρολόγιο σε πίστα

«Γυρνάς» με το αγαπημένο σου Focus ST, στην αγαπημένη του τοπική πίστα.

Αυτός ο γύρος που μόλις έκανες, μπορεί να ήταν ο καλύτερος ως τώρα, αλλά δεν είσαι και πολύ σίγουρος. Για να είσαι, μπορείς να κάνεις δύο πράγματα: να εκταμιεύσεις κάποιο σεβαστό ποσό για αξιόπιστα μετρητικά μηχανήματα, ή απλώς μπορείς να κατεβάσεις τη νέα εφαρμογή Ford Performance App.

Αξιοποιώντας τις δυνατότητες των σύγχρονων smartphones, η Ford δημιούργησε μία εφαρμογή, για αποθήκευση στοιχείων, ανάλυσή τους, ακόμα και αναπαραγωγή video. Συνεργάζεται με το νέο σύστημα πολυμέσων Sync3 και δίνει τη δυνατότητα στον οδηγό να εξετάσει όλα τα δεδομένα, μετά από μια παραγωγική μέρα στην πίστα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Δοκιμάζουμε το Ford Focus RS

Η συγκεκριμένη εφαρμογή μπορεί να αναπαράγει στοιχεία με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Μπορείτε να δείτε τους γύρους τον ένα πάνω στον άλλο και να προβάλετε εικονικά όργανα στην οθόνη. Επίσης όλα τα στοιχεία μπορούν να μοιραστούν σε φίλους μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αν βέβαια είστε σε θέση να υπερηφανεύεστε γι αυτά...

Η Ford λέει ότι η εν λόγω εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη το 2017, μαζί με το πολυαναμενόμενο Ford GT. Μετά από αυτό θα «διαχυθεί» προς τα κάτω και σε άλλα σπορ μοντέλα της εταιρείας.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube