Scoop: Τρίτη διαρροή φωτογραφίας για τη νέα Mercedes-Benz GLS

Scoop: Τρίτη διαρροή φωτογραφίας για τη νέα Mercedes-Benz GLS

Άλλη μια διαρροή φωτογραφίας στο web κι από την ίδια πηγή για την επερχόμενη Mercedes-Benz GLS, αυτή τη φορά για την έκδοση AMG Line.

Η φωτογραφία της τελευταίας διαρροής, μία ημέρα μόλις ύστερα από την προηγούμενη, προέρχεται από προσπέκτους της Mercedes-Benz και απεικονίζει την επερχόμενη GLS, ουσιαστικά μια ανανεωμένη GL, σε έκδοση εξοπλισμού AMG Line.

Η έκδοση αυτή απευθύνεται σε όλους όσοι θα ήθελαν μια σπορ έκφανση του μεγάλου γερμανικού SUV, με εμφανή αλλαγή την ενσωμάτωση των φώτων ημέρας LED στα εμπρός φανάρια -όπως εξάλλου είδαμε και στη στάνταρ GLS-, όπως συμβαίνει με όλα τα πρόσφατα μοντέλα της εταιρείας. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει ακόμη από το διαφορετικό χρώμα της οροφής σε μαύρο γυαλιστερό, τις ασημί ράγες οροφής, καθώς και την αλουμινένια προστατευτική ποδιά-γλίστρα.

Η μεγάλη μάσκα φιλοξενεί ένα επίσης μεγάλο σήμα της εταιρείας, με ανασχεδιασμένα τα διπλά σλατ της γρίλιας, ενώ η πινακίδα κυκλοφορίας είναι εμφανώς τροποποιημένη ψηφιακά. Στα άλλα σημεία που αξίζει να αναφερθούμε, πάντα βάσει αυτού που βλέπουμε, είναι οι αλουμινένιες ζάντες με τις πολλές ακτίνες, τα αλουμινένια πλευρικά μαρσπιέ-σκαλοπάτια και τον ανασχεδιασμένο εμπρός προφυλακτήρα με τις έντονες εισαγωγές αέρα.

Το πίσω μέρος της νέας Mercedes-Benz GLS AMG Line δεν φαίνεται, αλλά κρίνοντας απ’ ό,τι έχουμε δει στο στάνταρ μοντέλο από τις προηγούμενες διαρροές υπάρχουν νέα γραφικά για τα φώτα, ελαφρά τροποποιημένος προφυλακτήρας και διαφορετικού σχήματος μπούκες εξατμίσεων. Υποθέτουμε ότι στην AMG Line θα υπάρχει ακόμη πρόσθετη αλουμινένια προστατευτική ποδιά και μικρές κοσμητικές επεμβάσεις που θα τονίζουν το σπορ χαρακτήρα του μοντέλου.

Η πλήρης αποκάλυψη της νέας Mercedes-Benz GLS αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο Los Angeles Auto Show 2015, αργότερα μέσα στο μήνα.

[Πηγή φωτογραφίας worldscoop.forumpro.fr]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube