Scoop: Νέα διαρροή φωτογραφίας για τη Mercedes-Benz GLS 2016

Scoop: Νέα διαρροή φωτογραφίας για τη Mercedes-Benz GLS 2016

Ακόμη μια επίσημη φωτογραφία της επερχόμενης Mercedes-Benz GLS 2016 διέρρευσε στο web λίγο πριν από την πρεμιέρα του αυτοκινήτου.

Το μεγάλο SUV της Mercedes-Benz GLS, που μετονομάστηκε σε GLS από GL, προκειμένου ονομαστικά να υποδηλώνει το κοντινό μέγεθός της στην S-Class, δέχτηκε επίκαιρες κοσμητικές επεμβάσεις για να ενσωματώσει την πρόσφατη σχεδιαστική γλώσσα της εταιρείας.

Οι διαφορές σε σχέση με απερχόμενη GL εστιάζονται κυρίως στο εμπρός μέρος, όπου βλέπουμε ένα σετ από νέα φανάρια με ενσωματωμένα φώτα ημέρας LED, νέο προφυλακτήρα με μεγαλύτερες εισαγωγές, ανασχεδιασμένη γρίλια στη μάσκα με διαφορετικού σχεδιασμού διπλά σλατ,  μεγαλύτερο σήμα «Mercedes-Benz» και ανασχεδιασμένο διαχύτη.

Από τις φωτογραφίες της χτεσινής διαρροής βλέπουμε ότι οι αλλαγές πίσω είναι περιορισμένες, με νέα τρισδιάστατα γραφικά για τα φανάρια και ελαφρά ανασχεδιασμένο διαχύτη. Στο σημείο αυτό να πούμε ότι η νέα GLS κάνει χρήση του προγράμματος ελαφρών υλικών τελευταίας τεχνολογίας για τα μελλοντικά SUV της Merecedes-Benz.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει φωτογραφία που να μας δίνει την εικόνα του εσωτερικού, αλλά υποθέτουμε ότι θα υπάρχουν πολλά στοιχεία που θα έχουν υιοθετηθεί από την καμπίνα της GLE. Οι φήμες μιλούν για μια ακόμη μεγαλύτερη GLS στο μέλλον (μακρύτερο μεταξόνιο) και ακόμα πιο πολυτελή υπό τη φίρμα της Maybach, αλλά μάλλον αυτό δεν πρόκειται να συμβεί πριν από την άφιξη της νέας γενιάς της GLS, στο τέλος της δεκαετίας.

Η επίσημη αποκάλυψη της νέας GLS ή, αν θέλετε, της ανανεωμένης GL αναμένεται τις επόμενες ημέρες και πιθανότατα στο Los Angeles Auto Show 2016 που ανοίγει τις πύλες του, αρχικά για τον Τύπο, στις 17 Νοεμβρίου.

[Πηγή φωτογραφίας worldscoop.forumpro.fr]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube