Πληρώνεις και βλέπεις τη νέα Mercedes-AMG GT πρώτος!

Πληρώνεις και βλέπεις τη νέα Mercedes-AMG GT πρώτος!

Η Mercedes-AMG GT θα κάνει avant-première τον Ιούλιο για πελάτες και φαν που θα εγγραφούν ειδικά για την περίσταση στην εκδήλωση, έναντι αδρού τιμήματος.

Mercedes-AMG GT 2023

Η παραγωγή της πρώτης γενιάς της Mercedes-AMG GT ολοκληρώθηκε στο τέλος του 2021. 

Η εμπορική αντικατάστασή της, αν και έχει μέχρι στιγμής γίνει αντικείμενο πολλών διαρροών, παραμένει ακόμα μακριά -την άνοιξη του ’24. Αλλά και η επίσημη παρουσίασή της είναι προγραμματισμένη για το φθινόπωρο.

Βέβαια, υπάρχει και μια ανεπίσημη, ή καλύτερα επιλεκτική παρουσίαση για λίγους και εκλεκτούς που θα γίνει τον άλλο μήνα. Ο «καθένας» λοιπόν θα μπορούσε να πάει στην avant-première, αλλά έναντι χρέωσης. Τι λέτε; 

Αν είσαι μέλος του Private Lounge πληρώνεις €450, αεροπορικά εισιτήρια και διαμονή και βλέπεις τη νέα Mercedes-AMG GT κατ’ αποκλειστικότητα

Η Mercedes-AMG δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της που είναι μέλη του προγράμματος Private Lounge (για την εγγραφή του οποίου απαιτείται ταυτότητα Mercedes Me ή να είσαι κάτοχος AMG) να παρακολουθήσουν την αποκλειστική παρουσίαση της νέας Mercedes-AMG GT στο μητρικό εργοστάσιό της, στο Affalterbach στη Γερμανίας.

Mercedes-AMG GT

Για τους ενδιαφερόμενους, θα διοργανωθούν τέσσερις συνεδρίες, μία ανά ημέρα στις 10, 11, 12 και 13 Ιουλίου 2023. Η συμμετοχή κοστίζει €450 ανά άτομο. Εκτός από την αποκάλυψη του μοντέλου, κάθε συνεδρία θα περιλαμβάνει επίσκεψη στις εγκαταστάσεις καθώς και test drive διαφόρων μοντέλων AMG.

Ο αριθμός των θέσεων περιορίζεται σε 24 την ημέρα. Για να εγγραφείς, είναι απαραίτητο να είσαι τουλάχιστον 21 ετών και να έχεις ευρωπαϊκή άδεια οδήγησης. Ένας φωτογράφος θα απαθανατίσει την εκδήλωση για να κρατήσουν οι συμμετέχοντες τις εικόνες της ημέρας ως αναμνηστικό.

Η Mercedes-AMG συνοδεύει την έναρξη των εγγραφών με μια εικόνα-teaser της προσεχούς Mercedes-AMG GT, την οποία βλέπουμε καλυμμένη. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι βρίσκουμε μια σιλουέτα κοντά σε αυτή της πρώτης γενιάς. Μαντεύουμε τις νευρώσεις του μακριού καπό, τη νέα σχεδίαση των εμπρός φώτων και το πίσω μέρος, κάτι ανάμεσα σε φάστμπακ και νότσμπακ. Αν και τον περασμένο Ιανουάριο, μια πιθανή διαρροή αποκάλυψε το αυτοκίνητο χωρίς καμουφλάζ. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cole Marzen (@cmarzen_209)

Καταλαμβάνοντας την πλατφόρμα της νέας SL από το Affalterbach, η δεύτερη γενιά της Mercedes-AMG GT, όπως και η πρώτη, θα είναι ένα κουπέ 2+2 θέσεων. Η προσθήκη αυτών των δύο μικρών πίσω καθισμάτων θα της επιτρέψει να ανταγωνιστεί πιο άμεσα την Porsche 911.

Όσον αφορά την γκάμα των κινητήρων, ο θερμικός 4λιτρος διτούρμπινος V8 θα έχει από την κάτω πλευρά 4κύλινδρους ή 6κυλίνδρους κινητήρες (μένει να καθοριστεί). Από την πάνω πλευρά θα έρθει να θρονιαστεί τουλάχιστον μία επαναφορτιζόμενη υβριδική έκδοση που θα μπορούσε να αποδίδει περισσότερους από 800 ίππους

Μια ιδιαίτερα μυώδης έκδοση της Mercedes-AMG GT έχει ήδη φωτογραφηθεί κατά τη διάρκεια δοκιμής, μερικώς καμουφλαρισμένη, από τον Stéphan Barral. Προφανώς πρόκειται γι’ αυτή την κορυφαία έκδοση, η οποία αναμένεται να έχει κίνηση σε όλους τους τροχούς. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stéphan Barral (@stephanbarral)

Η παρουσίαση της νέας Mercedes-AMG GT στο ευρύ κοινό έχει προγραμματιστεί για τον Οκτώβριο του 2023, σύμφωνα με πρόσφατη διαρροή. Σύμφωνα με πληροφορίες, η εμπορική καριέρα της έχει προγραμματιστεί για την άνοιξη του 2024.
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube