Ανανέωση για το Hyundai Tucson με καινούριο εσωτερικό

Ανανέωση για το Hyundai Tucson με καινούριο εσωτερικό

Αν και μοιάζει σα να παρουσιάστηκε χτες, το Hyundai Tucson ανανεώνεται με αλλαγές κυρίως στο εσωτερικό.

Το σημερινό Hyundai Tucson αποτελεί εκ των κορυφαίων C-SUV και μαζί με την καταιγίδα των Ioniq, εγκαθιδρύουν την κορεατική φίρμα στην αφρόκρεμα των κατασκευαστών ουσίας.

Τώρα, αποκαλύπτουμε τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της ανανεωμένης έκδοσης. Η σχεδίαση του αμαξώματος ήταν ήδη αρκετά ρηξικέλευθη, οπότε σοφά οι Κορεάτες επέλεξαν να μην τη διαφοροποιήσουν σημαντικά. 

Ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει. Και δεδομένου ότι το Hyundai Tucson είναι από τα πιο αξιόλογα μοντέλα εκεί έξω, η ανανέωση περιορίζεται κυρίως στην καμπίνα

Ουσιαστικά, η μόνη αλλαγή παρατηρείται στο μπροστινό μέρος, όπου η πελώρια κυψελωτή μάσκα έχει μικρύνει λίγο, οι γρίλιες έχουν μεγαλύτερα κενά ανάμεσά τους, ενώ πιο κομψός είναι κι ο μπροστινός προφυλακτήρας.

Hyundai Tucson

Δυστυχώς δεν έχουν διαρρεύσει φωτογραφίες από το πίσω μέρος, για να δούμε αν η Hyundai τροποποίησε τον σχεδιασμό των πίσω φλας. Στο τρέχον μοντέλο είναι πολύ χαμηλά και γίνονται παράπονα σχετικά με το πόσο είναι ευκρινή από το πίσω αυτοκίνητο, αν ακολουθεί σε μικρή απόσταση από το Tucson.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Test drive: Hyundai Tucson Plug-In Hybrid 1.6T 265 PS 4WD

Γενικώς υπάρχει έντονη φημολογία ότι τα παράπονα των ιδιοκτητών και του Ειδικού Τύπου θα ληφθούν υπόψη, αλλά τηρούμε στάση αναμονής.

Hyundai Tucson

Προχωρώντας στην καμπίνα, μπορούμε να δούμε ένα νέο εσωτερικό με πιο μινιμαλιστικό 3κτινο τιμόνι που αντικαθιστά το προηγούμενο 4κτινο και χαρίζει πιο σπορτίφ εσάνς. 

Οι αεραγωγοί έχουν μετακομίσει από το πάνω μέρος στο κέντρο πλέον του ταμπλό, ενώ ο ψηφιακός πίνακας οργάνων και το σύστημα infotainment έχουν ενσωματωθεί σε ένα ενιαίο σύνολο. 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Test drive: Hyundai Tucson 1.6 Turbo HEV 2WD

Η Hyundai αλλάζει επίσης την κεντρική κονσόλα κι επαναφέρει τους φυσικούς διακόπτες για τον χειρισμό του συστήματος κλιματισμού. 

Hyundai Tucson

Θυμίζουμε ότι ο αυτοκινητιστικός κόσμος είναι διχασμένος σχετικά με την επικράτηση των χειριστηρίων αφής και κάμποσοι κατασκευαστές -μεταξύ αυτών κι η VW- επανέρχονται σε φυσικούς διακόπτες για κάποιες λειτουργίες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Test drive: Hyundai Tucson 1.6 Turbo 48V Hybrid 180 PS 4WD

Κατά τα άλλα, ο επιλογέας ταχυτήτων έχει μεταφερθεί στην κολόνα του τιμονιού για τις αυτόματες εκδόσεις.

Hyundai Tucson

Θα μάθουμε περισσότερα για το Hyundai Tucson τις επόμενες εβδομάδες, αλλά το μοντέλο κορεατικών προδιαγραφών θα προσφέρεται σε δύο νέα χρώματα γνωστά ως Fine Green Matte και Ultimate Red Metallic. 

Η αυτοκινητοβιομηχανία είπε επίσης ότι μπορούμε να περιμένουμε ένα νέο 3χρωμο εσωτερικό με αποχρώσεις του πράσινου, του μαύρου και του γκρι. Δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με αλλαγές στα συστήματα μετάδοσης κίνησης.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube