Πόσο κοστίζει η McLaren Sabre;

Πόσο κοστίζει η McLaren Sabre;

Μια από τις 15 McLaren Sabre διατίθεται προς πώληση στη Γαλλία!

Μια από τις 15 McLaren Sabre που υπάρχουν στον κόσμο πωλείται στο Bons-en-Chablais της Γαλλίας έναντι €3.600.000.

Το σπάνιο υπεραυτοκίνητο διατίθεται από την αντιπροσωπεία Luxury Car Consulting. Το γεγονός πως βρίσκεται στην Ευρώπη μας κάνει ιδιαίτερη εντύπωση καθώς η Sabre είναι ένα μοντέλο που δημιουργήθηκε από το τμήμα McLaren Special Operations (MSO) αποκλειστικά για την αγορά των ΗΠΑ.

McLaren

Όπως θα έχετε καταλάβει και από τις αναλογίες, η Sabre βασίζεται στην Senna, έχει όμως ανασχεδιασμένο αμάξωμα με νέα πάνελ. Το μάτι φυσικά πέφτει στην ουρά με την τεράστια αεροτομή που ενσωματώνει τα κάθετα τοποθετημένα φώτα, το οριζόντιο αεροδυναμικπο πτερύγιο, η κεντρική απόληξη της εξάτμισης και ο μεγάλος διαχύτης που προεξέχει από το αμάξωμα.

Κίνηση στην Sabre δίνει ένας twin-turbo V8 κινητήρας με απόδοση 835 PS και 800 Nm ροπής. Αυτά τα χαρακτηριστικά καθιστούν την Sabre το ισχυρότερο μη-υβριδικό μοντέλο στην ιστορία της McLaren καθώς ξεπερνά ακόμα και την πιστάδικη Senna GTR (825 PS). Η τελική ταχύτητα που αγγίζει τα 351 km/h, είναι επίσης η υψηλότερη μεταξύ των διθέσιων McLaren (οι ακόμα γρηγορότερες F1 και Speedtail είναι τριθέσιες).

Κάθε μια από τις 15 Sabre θα φτιαχτεί σύμφωνα με τις προτιμήσεις του ιδιοκτήτη, ο οποίος θα επισκεφθεί το σχεδιαστικό κέντρο της McLaren στη Μ.Βρετανία και προτού παραλάβει το δικό του αυτοκίνητο θα οδηγήσει το πρωτότυπο στην California.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube