Η Bugatti εμπνέει τα νέα συλλεκτικά παπούτσια της Adidas

Η Bugatti εμπνέει τα νέα συλλεκτικά παπούτσια της Adidas

Τα παπούτσια Adidas X Crazyfast Bugatti σχεδιάστηκαν ώστε να είναι «ελαφριά και γρήγορα».

Adidas X Crazyfast Bugatti

Η Adidas ετοιμάζει μια μεγάλη έκπληξη για τους λάτρεις της Bugatti που αγαπούν το ποδόσφαιρο. Ο κολοσσός των αθλητικών ειδών ένδυσης κι υποδημάτων λάνσαρε ένα νέο περιορισμένης κυκλοφορίας παπούτσι ποδοσφαίρου σε συνεργασία με την Bugatti. Το όνομα αυτού είναι Adidas X Crazyfast Bugatti και θα παραχθούν μόλις 99 ζευγάρια για ολόκληρο τον πλανήτη.

Τα Adidas X Crazyfast Bugatti έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα να είναι «ελαφριά και γρήγορα» και φέρουν κάμποσες αναφορές στην γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία. Η πιο αξιοσημείωτη είναι η απόχρωση Bugatti Blue σε συνδυασμό με μαύρο χρώμα και τα διακριτικά της εταιρείας του Ettore Bugatti στο πίσω μέρος. 

Συνεργασία Adidas και Bugatti για τα πιο ποθητά ποδοσφαιρικά παπούτσια του πλανήτη. Ποιος όμως θα τολμήσει να φορέσει ένα τόσο ακριβό και συλλεκτικό ζευγάρι όπως το Adidas X Crazyfast Bugatti για να παίξει ποδόσφαιρο;

Στο κάτω μέρος υπάρχει μία στρώση από ανθρακονήματα, παρόμοια με αυτά που βρίσκονται στα υπεραυτοκίνητα. Περιλαμβάνονται επίσης οι χαρακτηριστικές φράσεις της Adidas «Impossible is Nothing» και της Bugatti «Create the Incomparable». Τέλος, και το κουτί είναι μοναδικό, με σχέδιο εμπνευσμένο από πλέξεις από ανθρακονήματα.

Adidas X Crazyfast Bugatti

Όπως υπονοείται από το όνομά τους, τα συλλεκτικά ζευγάρια βασίζονται στο ευρέως διαθέσιμο Adidas X Crazyfast, κληρονομώντας όλες τις τεχνολογίες που έχουν εφαρμοστεί για να βοηθούν τους ποδοσφαιριστές να αποδώσουν το μέγιστο δυνατό σε κάθε αγώνα. 

Μεταξύ των χαρακτηριστικών είναι η ελαφριά σόλα Speedframe, η επένδυση Aerocage για στήριξη και σταθερότητα και το διαπνέον υλικό Aeropacity Speedskin.

Adidas X Crazyfast Bugatti

Φυσικά, κανείς δεν θα φορέσει τα υποδήματα της Bugatti για να παίξει ποδόσφαιρο. Η συντριπτική πλειοψηφία θα αποθηκευτεί ως συλλεκτικό αντικείμενό ή για να πουληθεί αργότερα σε σημαντικά υψηλότερη τιμή. 

Ωστόσο, ο Nick Craggs, αντιπρόεδρος της Adidas Football αποκάλυψε ότι τα Adidas X Crazyfast Bugatti «θα παρουσιαστούν στον αγωνιστικό χώρο για πρώτη φορά στα πόδια των Rafael Leao και Karim Benzema τον Νοέμβριο του 2023», πράγμα που σημαίνει ότι όντως θα τα δούμε εν δράσει και μάλιστα φορεμένα από εκλεκτούς ποδοσφαιριστές.

Adidas X Crazyfast Bugatti

Λόγω της εξαιρετικά περιορισμένης διαθεσιμότητας των 99 ζευγαριών, η Adidas κι η Bugatti θα τα διαθέσουν μέσω δημοπρασίας μεταξύ 8 και 11 Νοεμβρίου. Οι τυχεροί νικητές θα λάβουν ένα «ψηφιακό κουτί παπουτσιών» ώστε να μπορέσουν να εξαργυρώσουν το πραγματικό ζευγάρι από τις 13 Νοεμβρίου και μετά. Οπωσδήποτε θα είναι πολύ ακριβότερα από τα €260 του τυπικού Adidas X Crazyfast.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η Bugatti ξεφεύγει από τα αυστηρά αυτοκινητιστικά πλαίσια. Ήδη κυκλοφορεί το ηλεκτρικό της πατίνι, ενώ παλιότερα είχε συνεργαστεί με Γάλλους οινοπαραγωγούς για να δημιουργηθεί συλλεκτική σαμπάνια εμπνευσμένη από τη Bolide

Και βέβαια, η Bugatti βάζει την υπογραφή της σε έναν εντυπωσιακό ουρανοξύστη κατοικιών στο Ντουμπάι.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube