Δωρεάν χειμερινός έλεγχος από τη Suzuki

Δωρεάν χειμερινός έλεγχος από τη Suzuki

Η Suzuki φροντίζει για να απολαύσετε τις χειμερινές σας αποδράσεις, όποιος κι εάν είναι ο προορισμός.

Το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Suzuki προσφέρει Δωρεάν Χειμερινό Έλεγχο 20 σημείων έως και τις 31/01/2019 στους οδηγούς αυτοκινήτων με ημερομηνία 1ης κυκλοφορίας έως 31ης Δεκεμβρίου 2014.

Στο πλαίσιό του, ο κάθε πελάτης Suzuki μπορεί να επωφεληθεί από ένα σύνολο προνομιακών υπηρεσιών όπως έκπτωση 25% σε ανταλλακτικά και εργασία για τα μηχανικά μέρη ή την μπαταρία.

Ο χειμερινός έλεγχος περιλαμβάνει τον έλεγχο των εξής βασικών μερών του αυτοκινήτου: στάθμη λιπαντικού, ψυκτικού υγρού, υγρών φρένων και υδραυλικού τιμονιού, φίλτρο αέρα & φίλτρο A/C, συμπιεστή A/C, σύστημα διεύθυνσης, ανάρτησης και κίνησης, μπαταρία, δίσκους φρένων και τακάκια, κατάσταση και πίεση ελαστικών, ηλεκτρονικά συστήματα, σύστημα εξάτμισης, σύστημα ψύξης, φώτα, φλας και υαλοκαθαριστήρες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Test drive: Suzuki Swift Sport

Όσοι μάλιστα θα πραγματοποιήσουν και τακτική συντήρηση εκτός από τον έλεγχο, θα ισχύσει έκπτωση 25% στα γνήσια ανταλλακτικά και την εργασία. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τη μπαταρία, και μάλιστα για όλα τα μοντέλα, ανεξάρτητα από την ημερομηνία 1ης άδειας.

Επιπλέον προνόμιο από την Suzuki για τους κατόχους των αυτοκινήτων της είναι η ηλεκτρονική πλατφόρμα MySuzuki. Με τη βοήθειά της οι οδηγοί αποκτούν πρόσβαση σε όλα όσα χρειάζεται για το αυτοκίνητό τους, για να ενημερώνονται άμεσα, γρήγορα και έγκυρα.

Suzuki Winter check

Μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας, ο κάτοχος έχει πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες σχετικές με το αυτοκίνητό του, όπως η ημερομηνία αγοράς, η λήξη της εγγύησης, το ιστορικό συντήρησης, το εγχειρίδιο χρήσης, ο κατάλογος των αξεσουάρ, αλλά και online ραντεβού για sevice, εύκολη επικοινωνία με το Επίσημο Δίκτυο Suzuki και τις απαραίτητες ειδοποιήσεις για διορθωτικές ενέργειες και ηλεκτρονικές αναβαθμίσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα του Δωρεάν Χειμερινού Ελέγχου οι οδηγοί αυτοκινήτων Suzuki μπορούν να απευθυνθούν στο Επίσημο Δίκτυο της εταιρείας, να επισκεφθούν το www.suzuki.gr ή να ενημερωθούν από το εξειδικευμένο portal www.mysuzuki.gr.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube