81 πολύτιμα κλασικά αυτοκίνητα βρέθηκαν ξεχασμένα σε αποθήκη! [video]

81 πολύτιμα κλασικά αυτοκίνητα βρέθηκαν ξεχασμένα σε αποθήκη! [video]

Βγαίνουν τώρα στο σφυρί στη Γαλλία, οπότε να η ευκαιρία για να ξεκινήσετε το πρότζεκτ αποκατάστασης που ονειρεύεστε.

Όλο και κάποια ξεχασμένα αυτοκίνητα ανακαλύπτονται σε αποθήκες τον τελευταίο καιρό, όμως σπάνια βρίσκεται μια ολόκληρη συλλογή.

Συνολικά 81 κλασικά αυτοκίνητα, κυρίως από τις δεκαετίες του 1960 και ’70, ανακαλύφθηκαν σε αγροτική περιοχή της Tarbes στη Γαλλία, κοντά στην Pau και τη Λούρδη (ίσως και να πρόκειται για θαύμα της εκεί Παναγίας). Τα αυτοκίνητα βρέθηκαν σε ερειπωμένες αποθήκες και στο ύπαιθρο, οπότε η κατάστασή τους δεν είναι άριστη... Όμως ανάμεσά τους βρίσκονται κομμάτια μεγάλης αξίας, όπως μια Lamborghini Miura P400 του 1968 και μια Jaguar E-type coupe Series I του 1964.
  
Όλα τα αυτοκίνητα βγαίνουν σε δημοπρασία από την Interenchères, την Κυριακή 20 Ιανουαρίου. Οπότε, μόλις προλαβαίνετε. Μη νομίζετε όμως ότι θα πάρετε τα διαμάντια κοψοχρονιά, αφού η Miura –που το οδόμετρό της γράφει 77.886 km– αναμένεται να πιάσει κάπου ανάμεσα σε 400.000 και 600.000 ευρώ, παρά την κατάστασή της. Η Jaguar πάντως μπορεί να αποκτηθεί με 10 φορές λιγότερα λεφτά.

Μέσα στη λίστα των 81 αυτοκινήτων βρίσκεται μια πολύ σπάνια Porsche 356 coupe από τις πρώτες, μια Chevrolet Corvette C3 του 1981, δυο Lincoln Continental, κάμποσες Lancia Flaminia, όπως επίσης διάφορα, μικρά και μεγάλα, Alfa Romeo, Audi, Chrysler, Cadillac, Oldsmobile, Peugeot, Renault και Volkswagen. Απ’ όλα έχει ο μπαξές, όπως αξίζει να δείτε εδώ.

Πέρα από τα αυτοκίνητα, στη δημοπρασία θα βγουν και κάπου 100 εξαρτήματα, που περιλαμβάνουν σπάνιους κινητήρες, κιβώτια και τροχούς. Τσεκάρετέ τα εδώ, μήπως και βρείτε αυτό που σας λείπει για να συμπληρώσετε το δικό σας πρότζεκτ αποκατάστασης.

[Πηγή: Interenchères μέσω Road & Track]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube