H Liberty Walk κάνει το Dodge Challenger να φαίνεται ακόμη πιο φαρδύ

H Liberty Walk κάνει το Dodge Challenger να φαίνεται ακόμη πιο φαρδύ

Εάν τα 717 άλογα του Challenger νομίζετε πως σας φτάνουν και έχετε να δώσετε το κάτι τις σας για αναβάθμιση, δώστε του… πλάτος.

Με πλάτος 192,3 cm, το Dodge Challenger δεν είναι αυτό που θα λέγαμε φαρδύτερο από μια Ford Mustang, για παράδειγμα. Τα φαινόμενα όμως μας λένε άλλα. Αν έβαζε κάποιος τα αυτοκίνητα δίπλα δίπλα θα έλεγε πως, ναι.

Από την άλλη, πρόκειται για ένα σεντάν υψηλών και υπέρ-υψηλών επιδόσεων, με σαφώς επιβλητικό ίχνος στο δρόμο και με παρουσία αντίστοιχη των κορυφαίων σε αυτόν τον τομέα στο δρόμο. Η Liberty Walk όμως δεν το άφησε στη στοκ γαλήνη του, απ’ ό,τι μας δείχνει το τελευταίο της κιτ για το muscle car της Mopar.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Τα 11 πιο δυνατά ατμοσφαιρικά αυτοκίνητα που θα μπορούσατε να αγοράζατε

Η μετατροπή για το Challenger περιλαμβάνει –τι άλλο;- προεκτάσεις στα φτερά, εμπρός σπλίτερ και ducktail πίσω. Τα έξτρα του bodykit είναι κατασκευασμένα από φάιμπεργκλας και ο ενδιαφερόμενος μπορεί να τα παραγγείλει ξεχωριστά ή ως ένα ολοκληρωμένο πακέτο, με τιμή στη Βρετανία τις £4.460 ή τις €5.300.

Δεν είναι η πρώτη που η Liberty Walk ασχολείται με το Challenger, οπότε και διαθέτει την τεχνογνωσία για εντυπωσιακές κατασκευές. Τέτοια είναι κι αυτή που παρουσιάζουμε, κάνοντας το κουπέ Dodge να «κάθεται» άγρια στο δρόμο, χαρακτηριστικό που επιτείνει το μαύρο χρώμα του που συνδυάζεται με την ηλεκτρονική αερανάρτηση Airexx του βελτιωτή και φυσικά ταιριάζει με όλη την γκάμα των μοτέρ: Το βασικό V6, το κορυφαίο κομπρεσοράτο Hellcat V8 ή τα HEMI που βρίσκονται ανάμεσά τους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Ford Mustang, Chevrolet Camaro και Dodge Challenger απέτυχαν στα crash-test [video]

Εάν πάλι τα πέντε χιλιάρικα σας ακούγονται πολλά ως δαπάνη για ένα body kit, τότε ρίξτε τα στην αναβάθμιση του μοτέρ. Βλέπετε, παραδοσιακά ένα muscle car όπως το Challenger μετρά περισσότερο για το πόσο πιέζει το σώμα σου στο κάθισμα, παρά για τα φρου φρου.

[Πηγή Liberty Walk]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube