Με 800+ άλογα, αυτή η BMW M4 θέλει να είναι η ταχύτερη στον κόσμο [video]

Με 800+ άλογα, αυτή η BMW M4 θέλει να είναι η ταχύτερη στον κόσμο [video]

Αυτή η τυλιγμένη με το Άγαλμα της Ελευθερίας widebody BMW M4 της Anarchy είναι η ταχύτερη στον κόσμο. Μάλλον…

Είναι φιλόδοξος στόχος να θέλεις να φτιάξεις τη γρηγορότερη BMW M4 στον κόσμο. Και για να τον πετύχεις πρέπει να φτάσεις την εξέλιξη του 6κύλινδρου με τα δύο τούρμπο εκεί που δεν έχει πάει κανείς. Στη σφαίρα των 1.000 ίππων.

Η συγκεκριμένη Μ4 με το παρατσούκλι Anarchy 5 ενσωματώνει στον 3λιτρο 6κύλινδρο σε σειρά ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η αγορά των aftermarket βελτιωτικών εξαρτημάτων. Ξεκινώντας από την αναβάθμιση των δύο τούρμπο. Στο video βλέπουμε ένα preview, και ενώ υπάρχουν ακόμη πολλά να γίνουν, οι εκτιμήσεις μιλούν για περισσότερους από 800 ίππους. Το κτήνος θα ανασαίνει από ένα ζευγάρι εξατμίσεων της Akrapovic, οπότε το soundtrack… εκκωφαντικό.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε την BMW M3 [video]

Το αυτοκίνητο φορά ένα widebody kit της Liberty Walk, ντυμένο με μεμβράνη. Το θέμα είναι έμπνευσης του μάλλον… εκκεντρικού γραφίστα Skepple. Οι ζάντες είναι της Vorsteiner και τα λάστιχα της Nitto. Φαίνεται να σέρνεται στην άσφαλτο, διότι έτσι είναι. Αλλά η αερανάρτηση της Accuair επιτρέπει στο αυτοκίνητο να στέκεται στο ύψος που απαιτεί η κάθε περίσταση. Να κρατά επαρκή απόσταση από το έδαφος όταν οδηγείται και να γίνεται… ερπετό όταν ποζάρει.

Κρίνοντας από τη δημοσιότητα που είχε ήδη προσελκύσει το αυτοκίνητο πριν ολοκληρωθεί το προτζεκτ, όταν δηλαδή γυρίστηκε το video, φανταζόμαστε ότι σαφώς και θα μας απασχολήσει αρκετά το επόμενο διάστημα, τώρα που είναι πλέον έτοιμο.

[Πηγή Autoevolution

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube