Rolls-Royce Vision Νext 100: Η Rolls-Royce του αύριο είναι εδώ! [video]

Rolls-Royce Vision Νext 100: Η Rolls-Royce του αύριο είναι εδώ! [video]

Ένα σχέδιο για το πώς φαντάζεται η εταιρεία τα αυτοκίνητά της στο μέλλον.

Πολύ διαφορετική, αλλά εξίσου μοναδική θα είναι σύμφωνα με τα σχέδια που παρουσιάστηκαν η Rolls-Royce του μέλλοντος. 
 
Η ιστορική βρετανική φίρμα που δημιουργεί πλέον και σχεδιάζει υπό την ομπρέλα της BMW, μας δείχνει πώς οραματίζεται τα αυτοκίνητά της στο μέλλον, το οποίο δεν είναι και τόσο μακρινό όπως λέει... Ετσι, στο πλαίσιο του «ΒΜW Vision Next 100 concept» όπου κάθε μάρκα του γκρουπ κλήθηκε να παρουσιάσει τα σχέδιά της για το μέλλον, η Rolls Royce μας έδωσε τη δική της οπτική. 
 
Mε επίσημο όνομα το «103ΕΧ», κουπέ αμάξωμα, τεράστιο εμπρός μέρος και μήκος που αγγίζει τα έξι μέτρα (5,9 για την ακρίβεια), η Rolls-Royce Vision Νext 100 concept, ξεχωρίζει για τους περίεργους σχεδιαστικά θόλους των τροχών. 
 
Συνθετικά ελαφρά υλικά και κράματα μετάλλων συνθέτουν το αμάξωμα που παρά τον όγκο του κρατά χαμηλά το βάρος του. Η αεροδυναμική γνωρίζει μια άλλη προσέγγιση μέσα από το σχέδιο αυτής της Rolls-Royce, με το παρμπρίζ να έχει έντονη κλίση και μια καινοτόμο λύση που οριοθετείται από το μεγάλο κενό ανάμεσα στους τροχούς και το εμπρός μέρος του αυτοκινήτου.
 
Στο εσωτερικό, τα κορυφαία σε ποιότητα υλικά συνδυάζονται με ό,τι πιο σύγχρονο έχει να δείξει η τεχνολογία, όπως τα ψηφιακά πάνελ για παράδειγμα. Σε ό,τι έχει να κάνει με τα υλικά, ξεχωρίζουν το ξύλο κορυφαίας ποιότητας που δένει την παράδοση με το σήμερα ή τα μεταξωτά υφάσματα στις ταπετσαρίες. Την ίδια στιγμή η τεχνολογία κλέβει την παράσταση με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης και μια «προσωπική ψηφιακή βοηθό» που θα ανταποκρίνεται άμεσα στις ανάγκες του επιβάτη. 
 
Είναι αυτονόητο τέλος πως η Rolls-Royce του μέλλοντος δεν θα ρυπαίνει και άρα θα κινείται αποκλειστικά από ηλεκτροκινητήρες.

[Πηγή Rolls-Royce]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube