Teaser video για το νέο Audi A6

Teaser video για το νέο Audi A6

Το ολοκαίνουργιο μεγάλο Audi θα παρουσιαστεί στη Γενεύη και η εταιρεία έχει αρχίσει να μας δείχνει μερικές από τις λεπτομέρειές του.

 

Το νέο μεγάλο οικογενειακό της Audi είναι έτοιμο και όπως όλα δείχνουν θα παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση της Γενεύης την επόμενη εβδομάδα.

Η υψηλή τεχνολογία θα είναι προφανώς παρούσα στο Α6 και θα εκφράζεται κυρίως από το σύστημα αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 3. Είναι το ίδιο που έφερε στην αγορά η τελευταία γενιά του A8, η ναυαρχίδα της εταιρείας, και πρακτικά σημαίνει ότι δεν απαιτεί από τον οδηγό να παίρνει τον έλεγχο ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σχεδόν έτοιμο για παραγωγή το νέο Audi A6

Το αυτοκίνητο μπορεί να το υποστηρίξει μόνο του αυτό, χωρίς πάντως να είναι παντού ακόμα νόμιμη αυτή η οδήγηση. Το αντίθετο θα λέγαμε.

Σχεδιαστικά, το teaser video που έδωσε στη δημοσιότητα η ίδια η εταιρεία δεν αφήνει και πολλά να φανούν, όμως μπορούμε να διακρίνουμε τις γνωστές, πολύ απλές, γραμμές των σύγχρονων Audi.

Αυτό σημαίνει εκ των πραγμάτων ότι θα πρέπει να περιμένουμε αρκετές ομοιότητες σε φιλοσοφία με τα νέα A8 και A7 Sportback, ειδικά στο εμπρός μέρος.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Test drive: Audi SQ7 TDI

Πρόκειται ουσιαστικά για τη σχεδιαστική γλώσσα που το Q7 έφερε στην παραγωγή, το 2015.

[Πηγή: Autocar.co.uk]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube