Σχεδόν έτοιμο για παραγωγή το νέο Audi A6

Σχεδόν έτοιμο για παραγωγή το νέο Audi A6

Όπως δείχνουν οι κατασκοπευτικές εικόνες από δοκιμές σε πολικές συνθήκες, το νέο μεγάλο οικογενειακό της Audi δεν απέχει πολύ από την επίσημη παρουσίασή του.

Οι πιο πρόσφατες εικόνες από τους κατασκόπους που όπως πάντα αυτή την περίοδο απαθανατίζουν δοκιμές εξέλιξης στα χιόνια, δείχνουν ότι η εξέλιξη του νέου Audi A6 βρίσκεται σε πολύ προχωρημένο στάδιο.

Μάλιστα είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε το αυτοκίνητο με τα φώτα που θα έχει και η έκδοση παραγωγής, τα οποία τουλάχιστον στο εμπρός μέρος είναι αρκετά διαφορετικά από του A7 Sportback που έχει ήδη παρουσιαστεί. Στο πίσω μέρος, τα φώτα των δύο μοντέλων είναι σχεδόν ίδια ωστόσο η σχεδίασή τους διαφέρει σημαντικά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Test drive: Audi Q5 2.0 TDI quattro S tronic 190 PS

Δεν αποκλείεται πάντως να υπάρχει και στο νέο Α6 η οριζόντια LED λωρίδα που ενώνει τα πίσω φώτα, στο πρότυπο του A8 αλλά και του Α7 Sportback, έτσι ώστε να τονίζεται η διάσταση του πλάτους και να ενισχύεται η εικόνα της εταιρικής ταυτότητας.

Χωρίς η βασική σχεδιαστική γραμμή του να αναμένεται ριζικά αλλαγμένη σε σχέση με το σημερινό μοντέλο, το νέο Α6 θα είναι πιο χαμηλό, πιο φαρδύ γι’ αυτό και θα δείχνει πιο δυναμικό, ενώ θα έχει και μερικές ενδιαφέρουσες τεχνολογικές αναβαθμίσεις.



Μεταξύ άλλων θα υπάρχει το ήπιο υβριδικό σύστημα των 48V, καθώς και κορυφαία στοιχεία υποβοήθησης του οδηγού μαζί με σύστημα ημιαυτόνομης οδήγησης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Test drive: Audi A4 allroad quattro 2.0 TDI S tronic 190 PS

Το νέο A6, που θα βασίζεται στην πλατφόρμα MLB Evo, θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο πως θα παρουσιαστεί μέσα στο 2018, πιστό στην παράδοση που θέλει σεντάν και Avant (στέισον) εκδόσεις αμαξώματος. Λίγο αργότερα, απολύτως βέβαιη θα πρέπει να θεωρείται και η crossover έκδοση allroad quattro, με αυξημένη απόσταση από το έδαφος.

[Πηγή: Carscoops.com]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube