Σε δοκιμές εξέλιξης στο Ring η νέα Porsche Cayenne

Σε δοκιμές εξέλιξης στο Ring η νέα Porsche Cayenne

Ένα «μουλάρι» της νέας Porsche Cayenne εντοπίστηκε σε δοκιμές στο Nurburgring, μετά από ένα σύντομο τεστ σε ορεινή διαδρομή.

Ένα πρωτότυπο της νέας Porsche Cayenne καμουφλαρισμένο με τα πάνελ του σημερινού μοντέλου εντοπίστηκε στο Nurburgring, μετά από έναν κύκλο δοκιμών στις Άλπεις.

Μερικούς μήνες νωρίτερα οι κατάσκοποι το είχαν εντοπίσει και στον Αρκτικό Κύκλο. Το συγκεκριμένο πρωτότυιπο χρησιμοποιείται για δοκιμές της ανάρτησης, τόσο του hardware όσο και των ηλεκτρονικών ρυθμίσεων μέσω των προγραμμάτων οδήγησης. Και μπορεί το αυτοκίνητο που βλέπουμε στην φωτογραφία να δείχνει ίδιο με το τωρινό, όμως η Porsche έχει ετοιμάσει για τη νέα Cayenne ένα πιο επιθετικό ρύγχος. Συνολικά η σχεδίαση θα είναι πιο εκλεπτυσμένη, στα πρότυπα της Macan.

Δείτε ακόμη: Δοκιμάζουμε την Porsche 911 GT3 [video]

Οι πηγές μας αναφέρουν ότι η επόμενη Cayenne ίσως να έχει και μία αμιγώς ηλεκτρική έκδοση, ως πρόδρομο του ηλεκτρικού σούπερ σεντάν Mission E, αλλά από την Porsche δεν κρατούν τα χείλη σφραγισμένα σχετικά με το θέμα. Το σίγουρο είναι ότι η Porsche έχει εμβαθύνει ιδιαίτερα στην τεχνολογία των κινητήρων τούρμπο που πλέον χρησιμοποιούν τόσο η 911 όσο και η 718. Έχει επίσης και έναν νέο V8 που θα εξοπλίζει την Panamera. Όπως και στην περίπτωση του Q7, του «αδελφού» μοντέλου της Audi, η νέα Cayenne θα έχει μικρότερους σε κυβισμό και πιο οικονομικούς κινητήρες.



Πηγή AUTOCAR

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube