To νέο Renault Captur αποκαλύπτεται στις 4 Απριλίου

To νέο Renault Captur αποκαλύπτεται στις 4 Απριλίου

Το Renault Captur είναι έτοιμο να ανανεωθεί, με τον Ρόμβο να ανακοινώνει την ημερομηνία της επίσημης παρουσίασής του.

Renault Captur

Το Renault Captur έκανε το εμπορικό του ντεμπούτο το 2013 και αμέσως κατέκτησε το καταναλωτικό κοινό. Αδιάψευστος μάρτυρας οι σχεδόν δύο εκατομμύρια πωλήσεις του σε 90 χώρες.

Θέλοντας να συνεχίσει αυτό το μεγάλο success story, η Renault ανακοίνωσε την ημερομηνία της επίσημης παρουσίασης του ανανεωμένου Captur. Και δεν αργεί πολύ, μιας και η γαλλική φίρμα θα προχωρήσει στα αποκαλυπτήρια του B-SUV της στις 4 Απριλίου. 

Το φρεσκαρισμένο Renault Captur αναμένεται να ακολουθήσει μια νέα, διαφορετική σχεδίαση από τους προκατόχους του, η οποία θα θυμίζει περισσότερο το Megane E-Tech. Αυτό σημαίνει πως περιμένουμε διαφορετικά φωτιστικά σώματα, αλλά και έναν μεγαλύτερο λογότυπο με τον Ρόμβο σε περίοπτη θέση.

To ανανεωμένο Renault Captur θα παρουσιαστεί επίσημα στις 4 Απριλίου, διατηρώντας την ευρεία γκάμα κινητήριων συνόλων

Renault Captur

Συν τοις άλλοις, οι Γάλλοι πιθανότατα θα παρουσιάσουν μία σπορτίβ έκδοση, με την ονομασία Esprit d’Alpine, όπως ακριβώς συνέβη και με το Renault Clio. Στο κομμάτι του εσωτερικού πρόκειται να δούμε αλλαγές που θα ενισχύουν την hi-tech εικόνα της καμπίνας. Επομένως περιμένουμε μία πιο μεγάλη οθόνη και ένα αναβαθμισμένο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Παρά τις αλλαγές εντός και εκτός, το ανανεωμένο Renault Captur θα διατηρήσει την μεγάλη γκάμα των κινητήριων συνόλων του. Πώς μεταφράζεται αυτό; Ότι θα υπάρχουν βενζινοκίνητες, υβριδικές και επαναφορτιζόμενα υβριδικές εκδόσεις. 

Περισσότερες και πιο αναλυτικές πληροφορίες θα μάθουμε σε περίπου μία εβδομάδα, δια στόματος του CEO της Renault, Fabrice Cambolive, της Design Project Director, Paula Fabregat και του Bruno Vanel, VP, Product Performance. 
 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube