H Lamborghini Aventador facelift δοκιμάζεται στο Nürburgring [video]

H Lamborghini Aventador facelift δοκιμάζεται στο Nürburgring [video]

Ο κολασμένος ήχος της ανανεωμένης Lamborghini Aventador βγαίνει από την καρδιά της Πράσινης Κόλασης.

Η εξέλιξη της ανανεωμένης έκδοσης της Lamborghini Aventador είναι σε προχωρημένο στάδιο. Αυτή την εποχή το αυτοκίνητο δοκιμάζεται στο Nürburgring, όπως μπορείτε να δείτε, και κυρίως να ακούσετε σε αυτό το video.

Το καμουφλάζ δεν μας επιτρέπει να δούμε όλες τις λεπτομέρειες. Σίγουρα διαφορετικός είναι ο εμπρός προφυλακτήρας. Με μικρότερους παραλληλόγραμμους πλευρικούς αεραγωγούς, στην εσωτερική πλευρά των οποίων έχει ενσωματωθεί ένα πλευρικό πτερύγιο. Το συμπαγές κεντρικό τμήμα της μάσκας έχει επίσης ανασχεδιαστεί. Μια πρόσθετη εισαγωγή σαν οριζόντια αιχμηρή χαραμάδα τονίζει το πλάτος. Σε συνδυασμό με τη νέα διαμόρφωση των πλευρικών τμημάτων ο εμπρός προφυλακτήρας μοιάζει να ενσωματώνει μια πτέρυγα. Στο πίσω μέρος, η τριπλή απόληξη της εξάτμισης έχει πλέον τριγωνική διαμόρφωση, ενώ στο σημερινό μοντέλο έχουν τετραγωνισμένο μοτίβο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε τη Lamborghini Aventador Roadster [video]

Το αεροδυναμικό προφίλ του αυτοκινήτου έχει αναθεωρηθεί συνολικά, με νέα διαμόρφωση και στους πλευρικούς αεραγωγούς. Ενώ στο πίσω μέρος έχει προστεθεί ένα ακόμη μεγαλύτερο diffuser, περίπου όπως αυτό της εκθεσιακής Centenario. Η ιπποδύναμη αναμένεται να αυξηθεί, αγγίζοντας πλέον τους 750 ίππους (από 700), ενώ οι πληροφορίες κάνουν λόγο και για νέες ρυθμίσεις στην ανάρτηση με τα ηλεκτρονικά ελεγχόμενα μαγνητοροϊκά αμορτισέρ. Η Aventador διατηρεί το πρωτόγονο κιβώτιο μονού συμπλέκτη, παρότι στην μικρότερη αλλά πιο καινούργια Huracán η Lamborghini έχει δώσει το προνόμιο ενός κιβωτίου διπλού συμπλέκτη.

Πηγή Autoevolution]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube