Jaguar I-Pace χωρίς καμουφλάζ στο Monaco [video]

Jaguar I-Pace χωρίς καμουφλάζ στο Monaco [video]

Η I-Pace παραγωγής που εντοπίστηκε σε διαφημιστικά γυρίσματα στο Monaco δείχνει πανομοιότυπη με το πρωτότυπο.

Οι πληροφορίες έλεγαν ότι η I-Pace παραγωγής θα παραμείνει πιστή στο σχεδιασμό του πρωτοτύπου, κάτι που επιβεβαιώθηκε με το video που μας έρχεται από το Monaco.

Την προηγούμενη εβδομάδα, η Jaguar εντοπίστηκε να κάνει διαφημιστικά γυρίσματα για το νέο, προηγμένο και αμιγώς ηλεκτρικό crossover της στην ευρύτερη περιοχή του Πριγκιπάτου. Αλλά κυρίως σε κομμάτια της πίστας του Grand Prix και μάλιστα καταμεσίς της νύχτας προκειμένου να μην τραβήξει την προσοχή. Όσο και να τήρησε όμως τους κανόνες των συνωμοτικότητας, η I-Pace εντοπίστηκε κοντά στη στροφή Mirabeau.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Νέο ηλεκτρικό Jaguar I-Pace Crossover Concept [videos]

Παρόλο που το video δεν είναι υψηλής ανάλυσης, η I-Pace που βλέπετε και είναι προφανώς παραγωγής δείχνει πανομοιότυπη με το πρωτότυπο που έχουμε δει τόσο στο Los Angeles Auto Show πέρυσι, όσο και στο Salon de l’ Auto, στη Γενεύη τον Μάρτιο. Μάλιστα είναι βαμμένη στο ίδιο ασημί χρώμα και φοράει παραπλήσιες, αν όχι τις ίδιες ζάντες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Οδηγούμε την Jaguar I-Pace Concept στο Λονδίνο

Τόσο στο πρωτότυπο όσο και στο αυτοκίνητο παραγωγής που βλέπουμε, μεγάλη εντύπωση προκαλούν οι ιδιαίτερα μικροί πρόβολοι, εμπρός πίσω. Μια συνταγή που αποδεικνύεται πλεονεκτική για τη χωροταξία τα καμπίνας, ένα χαρακτηριστικό που θα εκτιμηθεί δεόντως από τους υποψήφιους αγοραστές.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Jaguar I-Pace, η ηλεκτρική τεχνολογία της [video]

Στο σημείο αυτό να θυμίσουμε ότι το σύστημα κίνησης του πρωτοτύπου είχε ηλεκτρομοτέρ στον εμπρός και στον  πίσω άξονα με συνδυασμένη ισχύ και ροπή αντίστοιχα 400 PS και 71,4 kgm. H Jaguar I-Pace παραγωγής αναμένεται να διαθέτει το ίδιο set-up και στην περίπτωση δε που διατηρήσει τη συστοιχία μπαταριών των 90 kWh θα πετυχαίνει αυτονομία περίπου 500 km με μία μόνο φόρτιση.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube