Η νέα Chevy Camaro ZL1 δοκιμάζει τα άλογά της στο ’Ring [video]

Η νέα Chevy Camaro ZL1 δοκιμάζει τα άλογά της στο ’Ring [video]

Η νέα Chevrolet Camaro ZL1 είναι ακόμα πιο hot από την SS και στο video τη βλέπουμε να γυρίζει όμορφα στο Nürburgring.

Η έκτη γενεά της Camaro είναι ένα σοβαρό βήμα προς τα εμπρός γι’ αυτό το σπορ αυτοκίνητο της Chevrolet.

H νέα Chevrolet Camaro βασίζεται πλέον στην πλατφόρμα Alpha, εξ ου και η σημαντική μείωση στο βάρος του αυτοκινήτου (91 kg), ενώ κάτω από το καπό βρίσκεται το ίδιο μοτέρ V8 που βρίσκουμε και στην Corvette Ζ06. H στάνταρ Camaro SS είναι ήδη ένα hot muscle car, αλλά η επερχόμενη νέα ZL1 αναμένεται να είναι… πυρηνική δύναμη. Ανοίγοντας το καπό θα αντικρίσεις τον κομπρεσοράτο 6,2λιτρο κινητήρα V8 LT4, το ίδιο που συναντάς και στο μηχανοστάσιο της Cadillac CTS-V, με 649 PS και 88,5 kgm --60 ίπποι και 11,6 kgm παραπάνω απ’ ό,τι απέδιδε ο V8 LSA 6.2 στην προηγούμενη Camaro ZL1.

Σύμφωνα με τη περιγραφή που δίνει η πηγή στο κανάλι της στο YouTube, η κόκκινη Camaro ZL1 συνδυάζει το μοτέρ της με 10άρι αυτόματο κιβώτιο, ενώ η μπλε με χειροκίνητο 6άρι σασμάν. Την ίδια ημέρα, στο Ring δοκιμαζαζόταν και το πρωτότυπο της Ζ/28 στο ’Ring, που μόλις τις προηγούμενες ημέρες είχε και τα απρόοπτα της στην ίδια πίστα.

Εκείνο που μας απομένει πλέον είναι να κανονίσουμε ένα ταξιδάκι κείθεν του Ατλαντικού για να τις οδηγήσουμε και τις δύο.

«I promise you Sheriff, will not pass over the 55 in your county».

[Πηγή cvdzijden - Supercar Videos]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube