Scoop: Η νέα Camaro Z/28 ουρλιάζει στο Nürburgring [video]

Scoop: Η νέα Camaro Z/28 ουρλιάζει στο Nürburgring [video]

Ένα πολύ ηχηρό, αγριεμένο πρωτότυπο της Chevrolet Camaro γεμίζει σκασίματα το Nordschleife, γεμίζοντας με τη μουσική του small-block της τα γερμανικά δάση.

H υποτιθέμενη πρωτότυπη Camaro Z/28 που ακουγόταν να γυρίζει στο Nürburgring πριν από λίγες ημέρες δεν είναι πια υποτιθέμενη.

Πρώτα ήρθαν οι κατασκοπευτικές φωτογραφίες του θηρίου της Chevrolet και στη συνέχεια υπήρξαμε μάρτυρες ενός θεαματικού κοπανήματος στις μπαριέρες της Πράσινης Κόλασης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Οδηγούμε τη Chevrolet Camaro Z/28 MY2015

Οπότε τι μας είχε απομείνει να δούμε. Την Camaro Z/28  να γυρίζει στο Nurburgring με νεύρο και βρυχώμενη, χωρίς απρόοπτα αυτή τη φορά. Και το video αυτό μας αποζημιώνει δείχνοντάς μας ένα αυτοκίνητο βροντερό, που πατά με σιγουριά στην πίστα, στρίβοντας γρήγορα και λιώνοντας τα λάστιχά του. Και πιο πολύ μας αρέσουν οι διπλές κίτρινες λοξές ρίγες στα φτερά, σπονδή την προ μισού αιώνος αγωνιστική Corvette Grand Sport.

Και αν το παραπάνω έχει πραγματική σύνδεση με την Z/28 –και δεν έχουμε λόγους να μην το πιστεύουμε, αλλά και απ’ ό,τι βλέπουμε στο video, η Mustang Shelby GT350R θα έχει να αντιμετωπίσει άμεσα σοβαρό ανταγωνισμό.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube