Η Chevy συνεχίζει να λυσσάει με την Corvette ZR1 2018 στο ’Ring [video]

Η Chevy συνεχίζει να λυσσάει με την Corvette ZR1 2018 στο ’Ring [video]

Η τελευταία μπροστομήχανη Corvette ZR1 αναμένεται τελικά να είναι διτούρμπινη, να ξεπερνά με άνεση τα 700 άλογα και αεροδυναμικά σφόδρα αποδοτική.

H Chevrolet είναι σαφές ότι θέλει να κάνει την Corvette ZR1 2018 το πιο γρήγορο και πιστάδικο αυτοκίνητο στην γκάμας της και μέχρι σήμερα.

Δεν εξηγείται αλλιώς η ένταση με την οποία τις τελευταίες εβδομάδες πρωτότυπα του αυτοκινήτου οργώνουν το Nürburgring, αλλά και άλλες πίστες όπως η Laguna Seca.

Τις τελευταίες ημέρες, όπως είχαμε δημοσιεύσει, η Corvette ZR1 2018 ακουγόταν κάπως περίεργα και (πάρα) πολύ δυνατά. Στην αρχή είχαμε υποθέσει ότι ενδεχομένως το αυτοκίνητο δεν φορά τον V8 με τα ωστήρια, αλλά κάποια βερσιόν του LT5 V8 με δύο εκκεντροφόρους επικεφαλής.

Τελικά αυτή η σπέσιαλ και τελευταία μπροστομήχανη Corvette που ετοιμάζεται -πριν αντικατασταθεί από τη μελλοντική κεντρομήχανη C8, με αυτή την υπερμεγέθη πτέρυγα, το περίεργο εμπρός σπλίτερ και τα διαφορετικά αεροδυναμικά βοηθήματα, πρέπει να είναι ένα πολύ σπέσιαλ αυτοκίνητο.

Όσο για τις ηχητικές ενδείξεις σχετικά με το μοτέρ και τι είναι για να ακούγεται έτσι, μάλλον πρόκειται για μια διτούρμπινη εκδοχή του LT5 V8 αντί της κομπρεσοράτης έκδοσης. Μια έκδοση που αναμένεται να έχει το νούμερο «7» στην εκατοντάδα της ισχύος , ενώ παράλληλα αναμένουμε και την ανακοίνωση ενός σούπερ-χρόνου από την πίστα του Nürburgring.

 
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube