Έξι μοντέλα Genesis ως το 2020

Έξι μοντέλα Genesis ως το 2020

Το πολυτελές brand της Hyundai, η Genesis, θα έχει μια γκάμα 6 μοντέλων ως το 2020.

Το Korean Car Blog αποκαλύπτει ότι η Genesis, το υψηλού κύρους παρακλάδι της Hyundai, έχει εκδόσει έναν οδικό χάρτη σύμφωνα με τον οποίο ως το 2020 θα έχει γκάμα έξι μοντέλων. Τα πρώτα θα είναι ένα sedan και ένα coupe, ενώ θα ακολουθήσουν δύο crossover.

Η αρχή έγινε με το μεγάλο πολυτελές sedan G90, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Β. Αμερικής, νωρίτερα φέτος. Εκεί παρουσιάστηκε και το G80, στην ουσία ένα facelift με διαφορετικά σήματα του ήδη υπάρχοντος Hyundai Genesis.

Οι μεγάλες αλλαγές θα έρθουν αργότερα μέσα στη χρονιά, όπως δείχνει και η σχετική φωτογραφία, όταν θα παρουσιαστεί το G70, ένα sedan που θα ορίζει την βάση της γκάμας της μάρκας και θα κληθεί να αντιμετωπίσει σημαντικότατα μοντέλα με τεράστια επιτυχία όπως η BMW Σειρά 3, το Audi A4 και η Mercedes C-Class.

Η Genesis δεν έχει αποκαλύψει πολλά για αυτό, αλλά το concept που είχε επίσης παρουσιάσει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Ν. Υόρκης είχε έναν δίλιτρο κινητήρα βενζίνης και έναν ηλεκτροκινητήρα, με συνολική απόδοση 245 άλογα και 36 kgm ροπή.

Αργότερα η εταιρεία θα παρουσιάσει δύο πολυτελή crossover και ένα σπορ coupe, το οποίο θα βασίζεται στο G70. Το πρώτο crossover εκτιμάται ότι θα εμφανιστεί το 2018, και θα είναι στην κατηγορία των Audi Q5, BMW X3, Mercedes GLC. Ένα χρόνο αργότερα θα ακολουθήσει ένα μικρότερο. 

Πηγή The Korean Car Blog

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube