Teaser της Genesis για μελλοντικό αντίπαλο της BMW 3 Series [video]

Teaser της Genesis για μελλοντικό αντίπαλο της BMW 3 Series [video]

To πρωτότυπο που θα δείξει η φίρμα πολυτελείας της Hyundai μπορεί να προλογίζει το πισωκίνητο premium compact G70.

Η νέα θυγατρική της Hyundai, η Genesis, έδωσε στη δημοσιότητα ένα teaser για ένα πρωτότυπο που θα αποκαλύψει την ερχόμενη εβδομάδα στο New York Auto Show.

Το πρωτότυπο με το όνομα New York Concept” θα δίνει μια ένδειξη για τη μελλοντική σχεδιαστική γλώσσα της Genesis. Χαρακτηρίζεται από την εταιρεία ως «τετράθυρο σπορ σεντάν» με «αθλητική κομψότητα» και πιθανότατα θα προλογίζει έναν μελλοντικό αντίπαλο της BMW 3 Series. Ένα τέτοιο πισωκίνητο μοντέλο έχει ήδη ανακοινωθεί από τον CEO της Hyundai Motor America, Dave Zuchowski, στο περσινό Los Angeles Auto Show, οπότε ξέρουμε ότι δεν θα αργήσει να παρουσιαστεί.

Η έκδοση παραγωγής του New York Concept μάλλον θα ονομάζεται G70 και η Genesis σχεδιάζει να φτιάξει και διάφορες παραλλαγές του, μεταξύ των οποίων ένα κουπέ και ένα crossover.  

To πρωτότυπο New York Concept θα αποκαλυφθεί στη Νέα Υόρκη στις 23 Μαρτίου, όπου η Genesis ίσως ανακοινώσει και το πότε θα μπει σε παραγωγή.

Θα είναι το τρίτο μοντέλο της νεοσύστατης φίρμας, μετά τα Genesis G90 και G80 που αντικατέστησαν τα Hyundai Equus και Hyundai Genesis αντίστοιχα. Η Genesis παρουσίασε μόλις χθες και μια έκδοση του G90 με μακρύ μεταξόνιο, η οποία έχει μεγαλύτερο μήκος από τη Mercedes-Maybach S Class!

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube