Αποκάλυψη για το Subaru Impreza EU spec πριν από την IAA 2017

Αποκάλυψη για το Subaru Impreza EU spec πριν από την IAA 2017

Αποκαλύφθηκε το νέο Subaru Impreza που πατά πάνω στη νέα αρχιτεκτονική Νew Global Platform και θα ντεμπουτάρει τον Σεπτέμβριο στο Σαλόνι της Φρανκφούρτης.

Η Subaru αποκάλυψε το νέο, ευρωπαϊκών προδιαγραφών, Impreza πριν από το δημόσιο ντεμπούτο του αυτοκινήτου στην ΙΑΑ 2017, στη Φρανκφούρτη τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Η τελευταία εκδοχή του μικρού οικογενειακού Subaru διατηρεί το μοναδικό set-up του προκατόχου του, αυτό που συνδυάζει τον 4κύλινδρο κινητήρα μπόξερ με τη μόνιμη τετρακίνηση Symmetrical AWD, αλλά κάτω από τα ρούχα κρύβεται η νέα Subaru Global Platform.

Η νέα διάταξη φέρνει το Impreza μισό πόντο πιο κοντά στο δρόμο από το προκάτοχό του, με τη Subaru να αναφέρει ότι αυτό βελτίωσε κράτημα και ακρίβεια. Επίσης αναφέρει, ότι sτο νέο Impreza βελτιώθηκε και η απόκριση του τιμονιού.

Η εταιρεία δεν προχώρησε στη δημοσιοποίηση των ακριβών χαρακτηριστικών του κινητήρα του νέου Impreza, αλλά προανήγγειλε πως θα υπάρχει, από το λανσάρισμα κιόλας, μια αναβαθμισμένη εκδοχή του 1.600άρη που φορούσε το παλιό αυτοκίνητο. Επιπλέον, το νέο Impreza πιθανότατα θα διαθέτει περισσότερες επιλογές όσον αφορά την γκάμα των μοτέρ, στην προσπάθειά του να διευρύνει την γκάμα των αγοραστών του.



Όσον αφορά το ντιζάιν τώρα, αυτό είναι πιο αδρό και σύννομο με την οικογενειακή εικόνα των μοντέλων επιδόσεων της Subaru, των BRZ και WRX STI. Παρόλο που δεν αποκαλύφθηκε το εσωτερικό του αυτοκινήτου, αυτό θα είναι σχεδόν το ίδιο με του αυτοκινήτου των αμερικανικών προδιαγραφών που λανσαρίστηκε ήδη από το 2016, με κυρίαρχο στοιχείο τη νέα κεντρική οθόνη αφής για το σύστημα πολυμέσων.

ΔΕΙΤΕ AKOMH Η καμπίνα του νέου Subaru Impreza 2107 [video 360°]

Φυσικά, η Subaru θα εξοπλίζει στάνταρ το νέο Impreza με την τεχνολογία συστημάτων ασφαλείας και υποβοήθησης του οδηγού Eyesight. Συστήματα που μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν αυτόματο σύστημα φρεναρίσματος ανάγκης, και προσαρμοζόμενο cruise control, αλλά και στάνταρ αερόσακο πεζών.

Περισσότερες πληροφορίες περιλαμβανομένων της τιμής του αυτοκινήτου και της ημερομηνίας του εμπορικού λανσαρίσματός του θα υπάρχουν από το φθινόπωρο. Πάντως, για την ελληνική αγορά αναμένουμε τιμή εκκίνησης για το 1.600άρι γύρω από τις 22.000 ευρώ.

[Πηγή Subaru]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube