Η καμπίνα του νέου Subaru Impreza 2107 [video 360°]

Η καμπίνα του νέου Subaru Impreza 2107 [video 360°]

H Subaru έδωσε στη δημοσιότητα, στην Ιαπωνία, ένα νέο video 360º που δείχνει το εσωτερικό του νέου Subaru Impreza 2107.

«Dynamic x Solid». Αυτό είναι το μότο του ολοκαίνουργιου Subaru Impreza 2017 που αποκαλύφθηκε στην Ιαπωνία ενωρίτερα μέσα στην εβδομάδα. Στην ιαπωνική αγορά θα διατίθεται από τον Σεπτέμβριο, αλλά ήδη κλιμακώνει την επικοινωνιακή παρουσία του.

Κατ’ ένα τρόπο, το Impreza έχει προσφέρει στη Subaru ό,τι πάνω κάτω και το Golf VII στη Volkswagen. Όπως ακριβώς και το γερμανικό μικρό οικογενειακό μοντέλο, είναι το πρώτο αυτοκίνητο που χτίστηκε πάνω σε μια ολοκαίνουργια σπονδυλωτή πλατφόρμα και το επίπεδο ποιότητάς του έχει στιλβωθεί μέσα από δύο γενιές. 

Η Subaru άδραξε την ευκαιρία του πρόσφατης δυνατότητας του YouTube για video 360° και δημοσίευσε αυτό που θα δείτε. Και υπάρχουν πολλά, οπότε ας αρχίσουμε για οικονομία χρόνου από τη... μέση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Στάνταρ ο αερόσακος πεζού στο νέο Subaru Impreza 2017

Στις πλούσιες εκδόσεις του νέου Subaru Impreza 2107 υπάρχουν δύο οθόνες, μια μεγάλη δίπλα στον οδηγό και μια μικρότερη για το σύστημα πλοήγησης «καρφωμένη» στην έδρα του ταμπλό. Οι σχεδιαστές επέλεξαν μπλε καντράν, αλλά αγνόησαν τη μόδα για φωτισμό περιβάλλοντος και ψηφιακά καντράν.

Ο σχεδιασμός του λεβιέ του αυτόματου σασμάν είναι κομψός και πίσω του βρίσκεται το ηλεκτρικό χειρόφρενα και ένα ζεύγος ποτηροθήκες. Με μαύρο ταμπλό, μαύρα δερμάτινα καθίσματα, μαύρα πάνελ στις πόρτες, η διάθεση είναι ζοφερή, αλλά σικάτη.

Το τιμόνι διαθέτει παχιά λαβή και έναν αριθμό από μπουτόν αλά Audi. Τα paddle shifters βρίσκονται κι αυτά στη θέση τους, διότι το CVT μπορεί να προσομοιώσει τη λειτουργία ενός κλασικού σασμάν με μετατροπέα ροπής οκτώ προ-επιλεγμένων σχέσεων. Να σημειώσουμε και των ανθρακονημάτινη διασκόσμηση δίπλα στις λαβές των θυρών.

Τα στοιχεία high-tech φυσικά και δεν απουσιάζουν με πρωτοστάτη το τελευταίας γενιάς EyeSight στην έκδοση Ver.3 που πλέον έχει τη δυνατότητα στην πρόκτηση πεζών και από το πλάι. Επιπλέον, στα πλούσια μοντέλα τα εμπρός φώτα είναι κατευθυνόμενα.

[Πηγή Subaru]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube