Η TechArt χαρίζει στην Porsche 911 Turbo S επιδόσεις Veyron

Η TechArt χαρίζει στην Porsche 911 Turbo S επιδόσεις Veyron

Με 800 ίππους, η 911 Turbo S της TechArt ονομάζεται GT Street R Touring, λαμβάνει εκτενείς αεροδυναμικές βελτιώσεις κι επιτάχυνση στα 100 km/h αντίστοιχη της Bugatti Veyron.

Ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος TechArt αποκάλυψε την GT Street R Touring. Βασίζεται στην Porsche 911 Turbo S και περιλαμβάνει μια σειρά από αεροδυναμικές αλλαγές, πανάλαφρα υλικά και ισχύ έως και 800 ίππους. Υπόσχεται ότι συνδυάζει «καθημερινή πρακτικότητα με ασυμβίβαστες επιδόσεις».

Σε σχέση με την εργοστασιακή 911 Turbo S, η GT Street R Touring αποκτά ένα αεροδυναμικά βελτιστοποιημένο body-kit που αποτελείται από 40 μεμονωμένα εξαρτήματα.

Αν δεν θέλετε η 911 Turbo S σας να μοιάζει με αυτήν του γείτονα, η Techart έχει μια -αλμυρούτσικη- λύση

Τα ανθρακονήματα κάνουν θραύση και τα συναντούμε σε μπροστινό και πίσω προφυλακτήρες, στα φτερά, στο καπό, στις πλαϊνά μαρσπιέ και στις εισαγωγές αέρα.

911 Turbo S

Η νέα ducktail πίσω αεροτομή είναι επίσης από κάρμπον, καθιστώντας την κατά 60% ελαφρύτερη από αυτή που τοποθετεί η Porsche, ενώ ενισχύει την ψύξη του κινητήρα. Κατά δήλωση της Techart.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Αγόρασε τζετ και πάρε δώρο μια Porsche 911 Turbo S

Ο διπλά υπερτροφοδοτούμενος 6κύλινδρος σε σειρά των 3,7 lt μπορεί να παραγγελθεί είτε με 700 ίππους και 900 Nm, είτε με 800 ίππους και 950 Nm. Μοιράζονται και στους τέσσερις τροχούς και ρίχνουν το σπριντ 0-100 km/h στα 2,5”, ενώ εκτοξεύουν την τελική ταχύτητα στα 350 km/h.

911 Turbo S

Αυτό σημαίνει ότι η βελτιωμένη 911 Turbo S είναι αντίστοιχα γρήγορη σε επιτάχυνση με την Bugatti Veyron, ενώ η τελική της φτάνει αυτή της νέας υβριδικής V12 Lamborghini Revuelto των 1.000+ ίππων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Σε ποιες χώρες αγοράζεις φθηνότερα μια Porsche 911 Turbo S;

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι επεμβάσεις δεν περιορίζονται στον κινητήρα και τα περιφερειακά του, αλλά εκτείνονται και στην κλιμάκωση του κιβωτίου ταχυτήτων.

911 Turbo S

Για τη βελτίωση της οδικής συμπεριφοράς, η GT Street R Touring διαθέτει επίσης 30 mm φαρδύτερο μπροστινό μετατρόχιο, ελατήρια χαμηλώματος 25 mm, ρυθμιζόμενη coilover ανάρτηση και ζάντες 20 ή 21 ιντσών.

Οι αλλαγές στο εσωτερικό είναι πιο διακριτικές. Εκτείνονται από το εξατομικευμένο τιμόνι Techart και τα διακοσμητικά πάνελ, φινιρισμένα με ανθρακονήματα ή αλουμίνιο, έως τα καθίσματα με επένδυση δέρματος κι Alcantara.

911 Turbo S

Η TechArt θα διαθέσει μόλις 25 παραδείγματα της GT Street R σε όλο τον κόσμο, με τη μετατροπή να είναι διαθέσιμη από €98.250 €, εφόσον βέβαια έχετε ήδη στην κατοχή σας μια 911 Turbo S. Οι παραδόσεις έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν τον Μάιο.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube