Η Dartz μεταμορφώνει την Urus σε μια σύγχρονη LM002

Η Dartz μεταμορφώνει την Urus σε μια σύγχρονη LM002

Δικτάτορες και λοιποί πλούσιοι πελάτες ανά τον πλανήτη δεν θα μείνουν αδιάφοροι στην προοπτική μιας νέας Lamborghini LM002.

LM002

H LM002 είναι ίσως το πιο ακραίο μοντέλο που έφτιαξε ποτέ η Lamborghini, αλλά αν αναζητείτε κάτι αντίστοιχο σήμερα, θα απογοητευτείτε. Καλή και χρυσή η Urus, την επιλέγουν οι περισσότεροι παίκτες του NBA γιατί παντρεύει τα δυναμικά οδικά χαρακτηριστικά της Sant'Agata με επαρκείς εσωτερικούς χώρους, αλλά της λείπει η αγριάδα.

Αν λοιπόν επιθυμείτε μια σύγχρονη LM002, τότε υπάρχει λύση αλλά κοστίζει λίγο παραπάνω. Για την ακρίβεια, περίπου όσο 10 Urus.

Με μόλις €2,5 εκατομμύρια, η Urus νεκρανασταίνεται ως Lamborghini LM002

Το πλήρες όνομα του θηρίου είναι Prombron Iron Diamond CLV και σύμφωνα με τη Dartz «συνδυάζει τις επιδόσεις ενός σπορ αυτοκινήτου που κάνει την καρδιά να χτυπά πιο δυνατά, τη στιβαρή αντοχή ενός στρατιωτικού τανκ και την εκλεπτυσμένη πολυτέλεια μιας Lamborghini Urus».

LM002

Δεν γνωρίζουμε αν η Dartz θα πειράξει τον κινητήρα της Urus, αλλά ομολογούμε ότι δεν υπάρχει λόγος. Ακόμα και σε εργοστασιακή μορφή, ο twin-turbo V8 των 4,0 lt παράγει 666 ίππους και χαρίζει καταιγιστικές επιδόσεις. Η μοντέρνα LM002 δεν είναι η πρώτη προσπάθεια της Dartz. Προηγούμενα μοντέλα της, τα οποία βασίζονταν στο Hummer H2 και τη Mercedes-Benz GLS, εμφανίζονται στην ταινία «Ο Δικτάτορας» του 2012.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δικτάτορες όλου του κόσμου, η Dartz έχει το ιδανικό αυτοκίνητο για σας! [video]

Η Dartz δεν έχει ακόμη αποκαλύψει φωτογραφίες του εσωτερικού, αλλά υπόσχεται ότι θα αποτελεί «έναν κόσμο απαράμιλλης χλιδής κι αποκλειστικότητας». Με βάση τα προηγούμενα δείγματα γραφής του λετονικού οίκου, δεν θα εκπλαγούμε αν η καμπίνα του νέου Prombron διαθέτει πολυτελή υλικά όπως πολύτιμα μέταλλα και δέρματα που προέρχονται από εξωτικά ζώα. Πολύ μακριά από τις τάσεις βέγκαν και βιώσιμων υλικών που αγκαλιάζουν οι μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες.

LM002

Η ιδέα δεν είναι κακή αλλά ποιος θα πληρώσει €2,5 εκατομμύρια για ένα Dartz που βασίζεται στη Lamborghini Urus; Ενδεχομένως όποιος πληρώνει ένα αντίστοιχο ποσό για μια Ferrari με διαφορετικό κουστούμι και φύλλα χρυσού στο αμάξωμα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Τι αυτοκίνητο οδηγούν καθημερινά οι αστέρες του NBA;

Σε αυτή την περίπτωση, το νέο Dartz Prombron Iron Diamond CLV θα είναι ένα από τα πιο ακριβά SUV στον κόσμο, αν όχι το ακριβότερο.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube