Η Porsche τρολάρει τους μηχανικούς εξέλιξης του Honda NSX

Η Porsche τρολάρει τους μηχανικούς εξέλιξης του Honda NSX

Δείτε τι σημείωμα άφησαν οι άνθρωποι της Porsche στην GT3 που αγόρασε η Honda / Acura για να έχει ως σημείο αναφοράς για την εξέλιξη του συστήματος διεύθυνσης του NSX

Είναι γνωστό ότι οι εταιρείες πολλές φορές όταν εξελίσσουν ένα μοντέλο αγοράζουν αυτοκίνητα άλλων εταιρειών για να έχουν άποψη για τον ανταγωνισμό. Έτσι και η Acura αγόρασε μία Porsche 911 GT3 που χρησιμοποιήθηκε ως σημείο αναφοράς στην εξέλιξη του συστήματος διεύθυνσης του νέου NSX.

Κάποια στιγμή το αυτοκίνητο χρειάστηκε να πάει στον dealer για κάποια επισκευή, στο πλαίσιο μίας ανάκλησης. Προφανώς είχε αγοραστεί ανώνυμα, αλλά σύμφωνα με το Automotive News, οι μηχανικοί της Porsche μπόρεσαν να ανακαλύψουν τον πραγματικό ιδιοκτήτη και την χρήση του αυτοκινήτου, όταν συνέδεσαν τα computers στον εγκέφαλο. Και αποφάσισαν να κάνουν μία πλάκα στους συναδέλφους τους της Honda / Acura.

Δείτε ακόμη: Δοκιμάζουμε την Porsche 911 GT3 [video]


«Καλή τύχη Honda. Από την Porsche. Τα λέμε στην… άλλη πλευρά». Αυτό έγραφε το σημείωμα που κόλλησαν οι μηχανικοί της Porsche στην εσωτερική πλευρά του καπό της 911 GT3, σύμφωνα με τον Nick Robinson, project leader στο κομμάτι της εξέλιξης της δυναμικής συμπεριφοράς του νέου NSX. Η Honda αποκάλυψε ότι για τον ίδιο σκοπό είχε επίσης αγοράσει και μία McLaren. «Αλλά ο dealer δεν κατάλαβε την ταυτότητά μας», δήλωσε ο Robinson. «Ρώταγε μόνο που στην ευχή έπιασε το αυτοκίνητο 320 km/h».

Πηγή R&Τ

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube