Τι δώρο έκανε στον εαυτό του ο Max Verstappen;

Τι δώρο έκανε στον εαυτό του ο Max Verstappen;

O «πιτσιρικάς» της F1 πλήρωσε $ 400.000 για το αυτοκίνητο των ονείρων του

Ο Max Verstappen πήρε άδεια οδήγησης τον Οκτώβριο του 2015, ενώ ήδη έκανε καριέρα στην F1 και στην ομάδα της Toro Rosso.
Όμως, η μεταπήδησή του στη... μεγάλη ομάδα, αυτήν της Red Bull μετά τα όσα συνέβησαν με τον Kvyat στο ρωσικό Grand Prix, αλλά και οι εξαιρετικές επιδόσεις, αποφάσισε να κάνει ένα δώρο στον εαυτό του. 
 
Λίγο ακριβούτσικο βέβαια, αλλά το πρόβλημα για τον νεαρό Ολλανδό δεν είναι τα χρήματα και ιδού πώς πλήρωσε $ 400.000 (όπως αναφέρει ελβετική εφημερίδα Blick -μέσω Autoweek) για μια συλλεκτική Porsche 911 GT3 RS.
 
 
 
Βέβαια ο «μικρός», όπως αναφέρει το δημοσίευμα θα πρέπει πρώτα να παίρνει την άδεια της ομάδας αλλά κυρίως του μάνατζέρ του που δεν είναι άλλος από τον πατέρα του, τον Jos Verstappen, αν θέλει να κάνει... γρήγορες βόλτες με το νέο του απόκτημα. Ωστόσο ο Jos Verstappen έσπευσε να δηλώσει πως ο Max (του οποίου το προηγούμενο αυτοκίνητο ήταν ένα... ταπεινό Renault Clio RS) είναι πολύ συνετός όταν κινείται σε δημόσιο δρόμο. 

 
Η αγάπη των οδηγών της Red Bull για την Porsche είναι διαχρονική. Ο πρώην οδηγός της ομάδας, ο Αυστραλός Mark Webber που τώρα μετέχει στο  World Endurance Championship με την ομάδα της Porsche, όταν ήταν στους «ταύρους» οδηγούσε μια 911 GT2 RS και τώρα οδηγεί μια  918 Spyder

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube